Kejt Midlton

Poruka Kejt Midlton ima skriveno značenje, ovaj detalj mnogi nisu primetili, pretužno (video)

Autor:

23.03.2024 18:53

Foto: Kin Cheung/Getty Images

Foto: Kin Cheung/Getty Images

Najnovija objava Kejt Midlton rastužila javnost, jedan detalj mnogima je promakao



Gde je nestala Kejt Midlton nedaljama su se mnogi pitali... 

Nakon brojnih spekulacija i teorija zavere supruga princa Vilijama javno se oglasila i otkrila da boluje od raka, a objava Kejt Midlton mnoge je ganula. 

chris jackson pool getty images

 

Bleda i izmorena, princeza je smogla snage da odgovori na pitanja koja već neko vreme intrigiraju javnost, a što se duže gledalo u ovaj potresni video snimak, uočeni su i drugi detalji. 

Pročitajte Odluka princa Vilijama je nepokolebljiva, iz palate stiglo zvanično saopštenje, dileme više nema

- Želim da zahvalim svima na prelepim porukama podrške i na vašem razumevanju dok sam se oporavljala od operacije.

Bilo je ovo nekoliko jako teških meseci za našu porodicu, ali imala sam sjajan tim lekara koji je brinuo o meni, na čemu sam veoma zahvalna.

U januaru sam imala operaciju abdominalne regije u Londonu i tada su mislili da moje stanje nije kancerogeno. Operacija je bila uspešna, ali su testovi posle operacije potvrdili da rak ipak postoji.

Moj medicinski tim savetovao je da treba da odem preventivno na hemoterapije i sada sam u ranim fazama tog tretmana - rekla je, između ostalog, princeza, a objava Kejt Midlton imala je skriveno značenje.

 

 

Naime, princeza od Velsa sedela je na klupi u bašti okruženoj narcisima. Organizacije za borbu protiv raka širom sveta koriste narcis kao simbol nade za sve ljude koji se suočavaju sa ovom opakom bolešću. 

Pročitajte Kejt pogrbljena i bez burme, Vilijam smrknut, stručnjaci slute - Drami na britanskom dvoru se ne nazire kraj

Narcisi ujedno označavaju povratak proleća i novog života. Čak i u teškim trenucima, princeza obraća pažnju na detalje, što je jedan od razloga zbog kog je objava Kejt Midlton mnogima naterala suze na oči.

 

Komentari. (0)

Loading