Kejt Midlton

Ekskluzivni snimak britanskog lista: Kejt Midlton nikad mršavija, prvo pojavljivanje u javnosti

Autor:

19.03.2024 11:15

Foto: Chris Jackson / Getty Images

Foto: Chris Jackson / Getty Images

Kejt Midlton prvi put u javnosti posle operacije, najnoviji snimak



Kako je princeza Kejt Midlton, nedeljama se svi pitaju...

Poslednji put supruga princa Vilijama viđena je u javnosti na službi za katolički Božić, 25. decembra prošle godine, a posle toga svet je obišla vest da je princeza u bolnici, gde je imala operaciju abdomena. 

Toby Melville/Getty Images

 

Od preljube princa Vilijama, preko fotošopirane fotografije Kejt Midlton sa decom, do priče o dvojnici i bračnim problemima, kraljevska porodica nema mira.

Pročitajte Lekari su dali sve od sebe, ali ožiljak Kejt Midlton svi primećuju (foto)

Posle brojnih kontroverzi Kejt Midlton je prvi put uslikana u javnosti dok je sa mužem bila u poseti lokalnoj farmi u Vindzoru u Engleskoj, piše "Forbes Hrvatska".

Video snimak bračnog para objavio je britanski list "The Sun", ističući da je princeza od Velsa srećna, opuštena i zdrava, te da nema razloga za brigu. 

Osim što su zajedno posetili lokalnu farmu, Kejt i Vilijam su, navodno, posmatrali njihovo troje dece kako se bave sportom, piše "The Sun".

Iako nije skidala osmeh sa lica, mnogi su primetili da je Kejt Midlton drastično smršala što je, verovatno, posledica operacije koju je imala. 

Međutim, dok se jedni raduju što princezu ponovo vide u javnosti, drugi, pak, tvrde da na pomenutom snimku nije Kejt Midlton, već njena dvojnica. 

Pročitajte Sada se sigurno gorko kaju - Ovo Kejt Midlton nikada nije smela da uradi ma koliko joj srce želelo

"Pogledajte detaljnije video i shvatićete da to nije Kejt, ona ima potpuno drugačije jagodice”, "Uopšte ne liči na nju...", "Ovo zataškavanje postaje toliko neprijatno i zabrinjavajuće", samo su neki od komentara. 

Komentari. (0)

Loading