Kejt i Vilijam

Novi problemi za Vilijama i Kejt, osim bolesti ovo im zadaje ozbiljne glavobolje

Autor:

09.04.2024 20:18

Foto: Toby Melville - WPA Pool,Getty Images via Guliver

Foto: Toby Melville - WPA Pool,Getty Images via Guliver

Problemi Kejt i Vilijama samo se gomilaju, pored njene bolesti imaju još jednu muku



Problemi Kejt i Vilijama samo se gomilaju otkako se saznalo da princeza od Velsa ima kancer i da je započela proces hemoterapije.

Njih dvoje trenutno doživljavaju veoma teške trenutke, a sve vreme nad njima lebdi senka veoma izvesne i komplikovane budućnosti.

Shirlaine Forrest/Getty Images

 

Omiljeni kraljevski par važi za najvrednije članove britanske kraljevske porodice jer su pokrovitelji brojnih organizacija i imaju veliki broj obaveza u toku godine.

Kako je Vilijam prvi prestolonaslednik britanske krune, sve aktivnosti će se od njih očekivati i u budućnosti, što njemu i njegovoj supruzi stvara samo dodatnu presiju i stres. 

Problemi Kejt i Vilijama su sve veći

Kako piše Tina Braun, bivša urednica magazina "Vanity Fair", koja je odlično upućena u stanje u kraljevskoj porodici, par je sada još svesniji svoje budućnosti.

- Skoro istovremene vesti o Čarlsovom karcinomu dovele su Vilijama i Ketrin zatrašujuće blizu trona baš kad su se ponadali da će imati godine da odgajaju svoju decu van očiju javnosti - istakla je ona.

Photo by Chris Jackson/Getty Images

 

- Ta mogućnost je, koliko mi je rečeno, kod njih izazvala jaku anksioznost - napisala je Braunova za „Njujork tajms”.

Pročitajte Kako se Vilijam ponaša prema Kejt tokom lečenja? Sve otkriveno

Navodno, problemi Kejt i Vilijama sve su veći jer je par pod velikim pritiskom, s obzirom na to da je pomoć drugih članova kraljevske porodice oskudna.

Kako je ona istakla, Kejt Midlton je „najpopularnija članica porodice posle Vilijama”, a „budućnost monarhije visi o koncu, a taj konac je ona”.

- Talas preuranjene odgovornosti pada u njenom i Vilijamovom pravcu. Zaleđene, nespremne, uz to što je Ketrin sada ozbiljno bolesna, princa i princezu od Velsa čeka strašno breme krune - ističe Tina Braun.

Komentari. (0)

Loading