Kejt Midlton

Kejt Midlton se ponovo oglasila: Tužna sam

Autor:

16.04.2024 19:53

Foto: Kin Cheung/Getty Images

Foto: Kin Cheung/Getty Images

Oglasila se Kejt Midlton prvi put nakon što je otkrila da ima rak



Oglasila se Kejt Midlton, što se može protumačiti i kao njeno prvo javno obraćanje nakon što je 22. marta emotivnom video-porukom saopštila da boluje od raka.

Nakon vesti o dijagnozi, ona je zahvalila na porukama podrške koju je dobila, kako je 23. marta izjavio portparol Kensingtonske palate.

Profimedia

 

Vojvoda i vojvotkinja od Velsa uputili su zajedničku poruku povodom tragedije u Sidneju koja se dogodila pre nekoliko dana, kada je šest ljudi ubijeno, dok je 12 povređeno u napadu nožem u tržnom centru.

- Šokirani smo i tužni zbog užasnih događaja u Sidneju.

Naše misli su sa svima onima koji su pogođeni, uključujući voljene osobe izgubljenih i heroje radnike hitne službe koji su rizikovali svoje živote kako bi spasli druge. K i V - glasi poruka Kejt Midlton i princa Viljama. 

Oglasila se Kejt Midlton ali i njen suprug

Nakon ove objave na društvenim mrežama, oglasio se i princ Vilijam, otkrivši šta će biti njegov prvi službeni angažman, posle objave detalja o njenom zdravstvenom stanju. Podelio je sa javnošču kada i gde će se vratiti dužnostima.

Oglasila se Kejt Midlton, a to su mnogi njeni fanovi ocenili kao dobar znak kada je reč o njenom lečenju, te da borba sa kancerom ide u dobrom smeru.

Pročitajte Zbog ovoga su se Kejt i Vilijam rastali, istina izašla na videlo

Iako se detalji o njenom zdravstvenom stanju drže u najstrožoj tajnosti, pa tako ne znamo ni od kog oblika raka princeza boluje, svi se nadaju da će uskoro iz dvorca Vindzor stići najlepše vesti.

One koje označavaju da je u životnoj borbi pobedila najopasnijeg protivnika.

Komentari. (0)

Loading