Mišo Kovač

Mišo Kovač je zbog smrti sina pokušao samoubistvo, ćerka mu se okrenula narkoticima

Autor:

06.04.2024 17:14

Foto: Youtube Screenshot

Foto: Youtube Screenshot

Život Miša Kovača obeležilo je nekoliko tragedija



Život Miša Kovača obeležen je brojnim iskušenjima koja su dovela do toga da je u jednom momentu pokušao da izvrši samoubistvo.

Sve je počelo kada mu je sin Edi tokom rata nastradao, kako su pevač i njegova supruga Anita tvrdili, pod veoma čudnim okolnostima.

youtube printscreen

 

- Nakon Edijeve smrti više me ne zanima život - često je ponavljao Mišo, a prenosi portal „24sata”. Muzičar je posle nekoliko puta priznao da mu se tada ceo svet srušio.

Sa tragedijom se nije mirila ni Mišina supruga Anita, a posle izvesnog vremena odlučili su da stave tačku na brak. Ipak, priču o tome šta se tačno dogodilo njegovom sinu, pevač nikada nije ispričao do kraja.

Pročitajte Mišo Kovač hitno hospitalizovan

- Za razliku od papira koje smo mi dobili, a u kojima je stajalo da je naš sin umro od prostrela glave, takvog da bi na kraju mogao da živi, prava je verzija bila drugačija.

U tim je dokumentima pisalo da je Edi umro od sepse izazvane velikom količinom bakterija u organizmu - rekla je jednom prilikom Anita.

Kasnije se saznalo da je upravo smrt sina bila kap koja je prelila čašu i Mišo se razveo od supruge.

Život Miša Kovača nije bio nimalo lak

Zatim je u život Miša Kovača ušla proročica Silvija Konte Kalvi Marković sa kojom je napustio zemlju, što mu ćerka Ivana nikad nije oprostila. U proročici pevač je video osobu koja će mu pomoći da vrati mir.

- Četiri godine sam bio polumrtav, ležao nakljukan sedativima ili sam bio na groblju - ispričao je Mišo, koji je u međuvremenu pridodao i ime Mate.

youtube printscreen

 

Mišina naslednica sve je teže podnosila otuđenost oca. Nakon pogibije starijeg brata, očeve teške depresije i razvoda roditelja, posegnula je za heroinom.

- Ja sam bio toliko zaokupljen samim sobom i svojom depresijom da nisam ni primećivao njenu zavisnost - rekao je pre nekoliko godina pevač.

Pročitajte U poslednjem trenutku - Miši Kovaču (81) zdravlje narušeno, koncert otkazan

Ivanu je jednom prilikom polumrtvu pronašla Mišina sadašnja supruga Lidija i spasla joj je život.

Sve ovo ostavilo je prevelikog traga na duši pevača i on je 1999. godine pokušao da se ubije. Pištoljem je sebi pucao u grudni koš, ali je pronađen posle pola sata i lekari su uspeli da ga spasu.

- Pokušaj samoubistva bila je samo kulminacija nagomilane tuge i očaja zbog gubitka sina - objasnio je kasnije Mišo Kovač.

Komentari. (0)

Loading