Miodrag Miki Krstović

Otišao na rutinski pregled, a onda su stigle loše vesti: Miki Krstović suočio se sa ozbiljnom dijagnozom

Autor:

15.02.2024 14:10

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zdravlje Mikija Krstovića bilo je ozbiljno narušeno



Karijera Miodraga Mikija Krstovića duga je gotovo pet decenija, glumac u bogatoj biografiji ima niz značajnih uloga i priznanja, uključujući onu za životno delo.

Budući da je neko ko smatra da uloge treba da govore za njega, Krstović ne daje često intervjue, ali je poziv dr Katarine Bajec prihvatio i govorio o bolesti sa kojom se suočio. Prilikom gostovanja u emisiji „Zdravo misli“ saznali smo da je zdravlje Mikija Krstovića u nekoliko navrata bilo ozbiljno narušeno.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- To je prilično ozbiljno pitanje, a u stvari jednostavno. Čovek samo treba da ima malo svesti o tome koliko je bitan redovan godišnji pregled, a ja idem na kontrole svakih šest meseci - počeo je glumac.

Zdravlje Mikija Krstovića dva puta bilo je ozbiljno narušeno, a glumac je otkrio kako se izborio sa dijagnozom.

Pročitajte Miodrag Miki Krstović zbog pošasti sa kojom se borimo doneo iznenađujuću odluku!

- Imao sam sreću da me je moj dragi prijatelj, urolog Sava Milošević, ubedio da redovno radim PSA test, tumorski marker prostate. Nekoliko godina sve je bilo u redu, a onda je stigla loša vest.

Odmah sam otišao na operaciju i sve je bezbolno prošlo zato što je na vreme otkriveno. Tada sam sebi dao zadatak da svim dragim prijateljima, kolegama, kad god sam u mogućnosti ukažem na značaj preventivnih pregleda. Na to ćete potrošiti 15 minuta, ali ćete sačuvati život.

Zdravlje Mikija Krstovića pod kontrolom zahvaljujući pravovremenoj reakciji lekara

- Bog me je još jednom pogledao kada sam otišao da operišem herniju. Poslali su me na rutinski pregled pluća, zbog anestezije, a na skeneru su mi uočili promenu veličine kapsulice.

Nisam imao nikakav simptom, ni u jednom ni u drugom slučaju, ali samim tim što se pravovremeno reagovalo sve se završilo dobro po mene - istakao je glumac, prenosi hellomagazin.rs.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Posle operacije pluća, koja je bila krajem decembra, u bolnici sam ostao još mesec dana. Znao sam da me na proleće čeka snimanje “Nemanjića”, pa sam počeo da puštam bradu i kosu.

Jednog dana mi je doktor rekao: “Nemoj da si negativan. Hajde, obrij se”.

Odgovorio sam mu: “Profesore, pa ja više i ne razmišljam o operaciji, već o novoj ulozi koja me čeka.” U martu sam se popeo na konja i ne osvrćući se na ono što se desilo.

Komentari. (0)

Loading