Mira Banjac

Ima 94 godine i pali jednu cigaretu za drugom: Snimak pluća Mire Banjac šokirao lekare

Autor:

13.02.2024 11:15

Foto: Foto: Dalibor Danilović

Foto: Foto: Dalibor Danilović

Zdravlje Mire Banjac dosta se komentariše



Legendarna glumica Mira Banjac ima 94 godine i može se pohvaliti odličnim zdravljem. 
Iako se trudi da vodi zdrav život, cigareta se ne odriče dugi niz godina, ali ni to nije ugrozilo zdravlje Mire Banjac koje je i dalje odlično.

Luka Šarac

 

- Čim se probudim, uzmem kašičicu meda, uz veliku čašu vode. To je pre doručka, kafe i cigarete. Tako radim „vekovima”. Dobro doručkujem, manje ručam, večeram tu i tamo, a i tada obično uzmem neku voćku. 

Pročitajte Nadomak Dunava - Dom Mire Banjac u Novom Sadu prepun uspomena, o svemu brine njen sin

Na temu cigareta ne mogu da govorim, niti moj primer treba slediti. Pušenje je navika od koje mi je teško da se odviknem, a pravo da vam kažem, nije baš ni da se trudim. 

Zdravlje Mire Banjac prijatno iznenadilo lekare

Meni cigarete predstavljaju zadovoljstvo, a kako nemam zdravstvenih problema, ne kašljem, mislim da ćemo se i dalje „družiti” - izjavila je Mira svojevremeno za magazin HELLO!, a sistematski pregled koji je obavila pre dve godine lekare je ostavio u šoku.

Dalibor Danilović

 

- Ne osećam se kao da imam toliko godina. Nedavno sam bila na sistematskom pregledu. Kad je doktor video snimak mojih pluća, bio je ubeđen da ne pušim, jer su mi bila skroz čista.

Rekla sam mu da palim jednu za drugom, a on je bio šokiran. Objasnio mi je da je to zato što pušim na muštiklu - ispričala je glumica.

Komentari. (0)

Loading