Siniša Mihajlović

Najlepša žena Jugoslavije: Ova poznata dama bila je devojka Siniše Mihajlovića

Autor:

31.01.2024 20:11

Foto: Dino Panato Getty Images

Foto: Dino Panato Getty Images

Bivša devojka Siniše Mihajlovića bila je ova lepotica, više nije tajna



Siniša Mihajlović preminuo je krajem 2022. godine posle duge i teške borbe sa opakom bolešću. Iza sebe je ostavio veliku porodicu koja je njegov najveći ponos.

I dok je supruga Arijana dobro poznata javnosti, malo ko zna da je pevačica lepih crta lica i raskošnog glasa bila devojka Siniše Mihajlovića.

Irina Eller

 

Bivša devojka Siniše Mihajlovića se devedesetih godina prošlog veka pojavila na muzičkoj sceni, a zbog svoje lepote svojevremeno je bila i mis Jugoslavije.

Pročitajte Na današnji sveti dan Siniša je sahranjen, ali je tog istog 19. decembra pre mnogo godina upoznao...

Reč je o Andrijani Anči Dabetić, plavokosoj lepotici koja je nedavno javno govorila o ljubavi sa Mihom. 

- Sa Sinišom Mihajlovićem je bilo zanimljivo i slatko, bio je na mom rođendanu, otvarao je šampanjac. To je kratko trajalo. Nismo imali mnogo vremena za nas.

Te godine sam osvojila titulu mis i pevala sam. Od sedam dana šest sam radila. On je živeo u Đenovi. Imao je pauzu u prvenstvu, planirao je more, ali sam ja imala ugovorene nastupe tokom čitave sezone.

Takođe, nisam htela da budem samo devojka fudbalera. Videli smo se posle toga možda jednom-dva puta na nekim dešavanjima - otkrila je Anči za „Grand news“.

 

 

Bivša devojka Siniše Mihajlovića je nakon njihovog raskida upoznala čoveka kome je podarila sina Marka, a kojeg nikada nije javno pokazala. 

- Markov tata je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Bio je to užasan period, koji nisam mogla da koristim za pojavljivanje u novinama i do sada nisam nikome pričala o tome.

Pročitajte Unuka Siniše Mihajovića prvi put u Srbiji, prizor iz porodičnog doma će vas rasplakati

Bilo mi je mnogo teško, mesec dana praktično nisam izlazila iz kuće, ali onda sam se trgla i potpuno se posvetila sinu, jer nisam mogla ništa da promenim.

 

 

Mnogo mi je bilo teško zbog Marka koji je ostao bez oca, jer biće perioda u životu kada će mu on sigurno trebati. Ali život ide dalje - rekla je Anči svojevremeno, a prenosi nova.rs.

Komentari. (0)

Loading