Jelena Đoković

Ovako je Jelena Đoković izgledala pre nego što je prestala da jede meso (foto)

Autor:

16.01.2024 16:16

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Izgled Jelene Đoković na meti komentara, razlog je ovo



Novak i Jelena Đoković vode računa o zdravlju i izgledu. Osim redovnih treninga, bračni partneri pažljivo biraju namirnice koje će se naći na njihovom meniju.

U domu Đokovića već godinama se pripremaju veganski obroci kojih se pridržava cela porodica, međutim, kada je stara fotografija osvanula na internetu izgled Jelene Đoković našao se na meti komentara. 

Ata Images

 

Da li je izgled Jelene Đoković bio bolji dok je jela meso ili danas, kada koristi alternativna rešenja, pitanje  je koje je pokrenulo pravu debatu na društvenim mrežama.

Pročitajte Bez brašna, jaja i mleka - Ukusna poslastica po receptu Jelene Đoković

Iako većina smatra da supruga našeg najboljeg tenisera izgleda kao milion dolara, bilo je i onih koji kažu da je ranije imala lepše telo, da je bila zdravija i jedrija.

Profimedia

 

Istini za volju, Jelena je vidno smršala.

Međutim, ako se u obzir uzme činjenica da je rodila dvoje dece i da je zbog njih stalno u pokretu, moramo joj odati priznanje za savršenu liniju koju godinama održava.

Pročitajte Dijeta Brižit Makron protiv starenja - Staromodna, ali delotvorna

Podsećanja radi, Novak i Jelena još od srednjoškolskih dana uživaju u ljubavi koju su 10. jula 2014. godine krunisali brakom, a centar njihovog sveta su sin Stefan i ćerkica Tara

Komentari. (0)

Loading