Modni debakl

Kao da nisu na venčanje pošli: Izgled Novaka i Jelene Đoković

Autor:

30.04.2022 11:15

Foto:

Foto:

Novak i Jelena Đoković bili su na vančanju i imali malo netipičan izgled za tu vrstu proslave



Naš najbolji teniser Novak Đoković i dalje boravi u Beogradu. On je sinoć sa svojim suprugom Jelenom bio na venčanju svog kuma Nevena Markovića u hotelu Paviljon na Dorćolu. 

I prvo što nam je zapalo za oko je način na koji su se obukli koji skroz odudara od tradicionalnog oblačenja za svadbu. Znamo da Jelena oduvek neguje prirodnu lepotu i ne mari mnogo za skupocene stvari. Njen stil je uvek opušeten i ležeran. Sličan njoj je i Novak, i kada ide na svečanije prijeme uvek ćete ga videti u sportskoj eleganciji.

Pročitajte i: Kakva je zaista situacija u porodici Đoković? Saška progovorila bez ustručavanja

Ata Images

 

Ovoga puta ne samo da nisu bili modno usklađeni kao par, nego obe kombinacije nisu najprimerenije za venčanje. Jelena je odabrala crnu kožnu jaknu sa haljinom i maramom preko. Kosa nestilizovana, bez šminke i u ravnim mokasinama, izgleda kao da je pošla ka kafu s drugaricama. S druge strane, Novak je malo uspešniji. Njegovo odelo jeste lepo, ali ova svetla boja više je za dnevnu varijantu i neko letnje dešavanje pored mora. Tu su i patike kao jedno veliko ne za svadbu, a o retro naočarama za vid bolje da ne govorimo. 

Pročitajte i: Novak Đoković u društvu dobro poznate pevačice, kako će Jelena reagovati

Ata Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading