Jelena i Novak

Jelena Đoković otkrila, ni sama nije verovala: Okupio nas je sve i rekao da završava karijeru

Autor:

12.01.2024 17:59

Foto: Photo by Clive Brunskill Getty Images

Foto: Photo by Clive Brunskill Getty Images

Reči Jelene Đoković svi komentarišu, ovo je istina o Novakovoj karijeri



Novak Đoković dominira u belom sportu, a njegovu karijeru bi mnogi poželeli. Iako je u timu slavnog tenisera povlačenje zabranjena tema, reči Jelene Đoković napravile su pravu pometnju. 

Clive Brunskill/Getty Images

 

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji, ona je priznala da se nakon poraza u Majamiju uplašila da će Novak zauvek okačiti reket o klin, a reči Jelene Đoković neprestano se prepričavaju.

Pročitajte Evo kada je Nole poslednji put pojeo celu čokoladu

- Rekao mi je da završava karijeru, to je istina. Izgubio je u Majamiju, bio je to užasan poraz, i onda je jednostavno okupio sve nas i rekao: „Znate ljudi, završio sam”.

Rekla sam mu da ne može da odustane. Plakali smo i pitali smo: „Šta radiš, ovo nije pravi trenutak”. Kad on odluči da ne želi da igra tenis, on ne želi da vidi tenis, ne želi da ima bilo kakve veze sa tim. 

Onda smo otišli na odmor zajedno i ja sam stalno vodila decu da igraju tenis. I onda se on pojavio trećeg ili četvrtog dana i video je Stefana kako skuplja loptice... 

Clive Brunskill/Getty Images

 

Mi smo se igrali na terenu, bila je to jedna zabava. Nije to samo trening, na šta je on navikao. I na sreću, video je koliko smo se zabavljali i koliko smo uživali na terenu i onda nas je pitao da li može da dobije reket.

Ja sam rekla: „Ne, ti više ne igraš. Ostavio si tenis, tako da nam ostavi teren, ovo je vreme za nas. Šalila sam se, naravno. Onda je Stefan rekao: „Okej, tatice, sada je tvoj red”. 

Pročitajte Deda to ne može da mu oprosti - Srđan Đoković obožava unuka, ali jednu stvar mu je ipak zamerio

Onda je on uzeo nekoliko loptica, počeo je da servira. Posle toga je svakog dana dolazio sa nama da igra.

Poslednjeg dana rekao je da će pozvati Marijana i da će ga pitati da mu bude ponovo trener - otkrila je.

 

 

Komentari. (0)

Loading