Ilda Šaulić

Na samom kraju godine Ilda Šaulić oduševila vestima, Šaban bi od sreće zaplakao

Autor:

26.11.2023 11:24

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Ilda Šaulić otkrila šta priprema u bliskoj budućnosti, tata bi bio veoma ponosan



Septembar je u domu Ilde Šaulić svake godine važan jer porodica ima mnoštvo povoda za slavlje. Ipak, ove godine poseban je, jer je ćerka Ilde Šaulić Ema krenula u školu.

Roditelji su veoma ponosni na đaka prvaka, a Ilda Šaulić otkrila je za Gloriju svoje velike planove i na čemu vredno ovih dana radi.

Petar Đorđević

 

- Jako lepo smo prebrodili prvi mesec u školi, Ema je komunikativna i radoznala i brzo sklapa prijateljstva. Ima fine drugare i divnu učiteljicu. Kada smo je 1. septembra odveli u školu, nije bilo suza.

Bila sam veoma ponosna jer je ona sve to lepo prihvatila, ali i setna zbog toga što je bezbrižni deo detinjstva završen, krenule su obaveze i odsad će ih imati celog života. Sama činjenica da moraš da ideš u školu svaki dan već obavezuje.

Ilda Šaulić otkrila prelepe vesti

Kako je Ema postala školarac, mama je poželela da se više posveti karijeri, snimanju pesama i koncertima koje odavno nije pravila.

Instagram

 

Tako je Ilda Šaulić otkrila koje planove ima do kraja ove godine, a tiču se pesama njenog pokojnog oca, Šabana Šaulića.

Pročitajte Bol ne prolazi - Ilda Šaulić jednu želju neće ostvariti, za nju je sada kasno

- Tatine pesme niko ne može da otpeva bolje od njega, ali sam poželela da neke od njih uradim na drugačiji način, pošto verujem da treba i dalje da se slušaju.

Želim da ih približim nekom mom fazonu. Aleksandra Kovač i ja se odlično razumemo i sigurna sam da ćemo napraviti nešto nesvakidašnje. Taj posao je za mene veliki izazov i drago mi je što sam se u to upustila.

Instagram

 

Ipak, to nije jedina novost koja se tiče Ildine karijere, već je istakla da će u martu naredne godine organizovati veliki solistički koncert nakon pet godina pauze u MTS dvorani.

Komentari. (0)

Loading