Naida Dervišhalidović

Ćerka Dina Merlina pojavila se na njegovom koncertu, nestvarno je koliko liči na oca (foto)

Autor:

23.11.2023 11:44

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ćerka Dina Merlina pojavila se sinoć na očevom koncertu



Sinoć je održan četvrti u nizu koncerta Dina Merlina u beogradskoj „Štark areni”. Pevač je svake večeri emotivnim govorom pozdravljao publiku, a ipak je reči koje gađaju pravo u srce ostavio za poslednji spektakl.

Osim podrške publike koja je ispunila halu do poslednjeg mesta, sinoć su podršku pevaču pružili sin i ćerka Dina Merlina koje nemamo prilike često da srećemo u javnosti.

Ata Images

 

Naida i Hamza Dervišhalidović nisu krenuli očevim stopama, već žive daleko od očiju javnosti. Ipak, nikada nisu krili koliko su ponosni na pevača pa ne čudi što su sinoć prisustvovali njegovom spektaklu.

Oboje su mu podršku pružali iza bine, a Dinov sin je na binu izveo specijalnu gošću četvrtog koncerta, Vesnu Zmijanac.

Ćerka Dina Merlina umnogome podseća na oca

Svako ko je sinoć ugledao pevačevu naslednicu mogli su da primete koliko ona liči na oca. Naida, ćerka Dina Merlina, život gradi daleko od estrade. 

 

 

Završila je postdiplomske studije na Oksofrdu i posvetila se građenju karijere daleko od našeg regiona. Sinoć je bila u crno-beloj kombinaciji, a široki osmeh krasio joj je lice tokom čitave večeri.

Pročitajte Prvi put posle operacije - Vesna Zmijanac dočekana ovacijama na koncertu Dina Merlina

Dino je tokom emotivnog govora otkrio da je veoma srećan što su mu naslednici u publici, ali ipak neko mu je sinoć posebno nedostajao.

 

 

- Moj unuk sad priča i peva, ima tri i po godine. Krivo mi je što nije tu - rekao je pevač emotivno sa suzama u očima.

 

Komentari. (0)

Loading