Vesna i Dino

Prvi put posle operacije: Vesna Zmijanac dočekana ovacijama na koncertu Dina Merlina

Autor:

23.11.2023 09:45

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Vesna Zmijanac na koncertu Dina Merlina oduševila publiku



Sinoć je u Beogradskoj areni održan četvrti koncert Dina Merlina. Time je legendarni pevač završio četvorodnevni spektakl koji se dugo čekao, a posebno se pričalo o pojavljivanju Vesne Zmijanac na koncertu Dina Merlina.

Ata Images

 

Vesna Zmijanac na koncert Dina Merlina stigla je pred sam početak. Obožavaoci su danima nagađali da li će se pevačica pojaviti, a Dino ih nije razočarao, najbolje je čuvao za kraj. 

Na opšte oduševljenje prepune Arene, Vesna je izašla na binu da s kolegom otpeva veliki hit i time zaokruži četvorodnevni spektakl.

Pročitajte Napravio spektakl u Areni, a malo ko zna njegovo pravo ime - U ličnoj karti Dina Merlina piše...

Posle dugo vremena njih dvoje zajedno su izveli jedan od najlepših dueta. Kada su dvoje prijatelja i kolega zapevali čuveni duet „Jorgovani”, publika je bila apsolutno oduševljena.

@alo_portal Ovo se čekalo! Vesna Zmijanac je specijalni gost na četvrtom koncertu Dina Merlina, publika je pozdravila gromoglasnim aplauzom! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #foryou #dinomerlin #vesnazmijanac ♬ original sound - Alo_portal

- Dame i gospodo, moja Tina Tarner, Vesna Zmijanac - najavio je Merlin, nakon čega je usledio višeminutni aplauz publike, dok je mogla da se čuje i vriska.

Publika ih je dočekala neverovatnim ovacijama i nije ih puštala da odu sa bine. Merlin je na kraju pesme snažno zagrlio i poljubio Vesnu, a ona mu je srdačno uzvratila. 

Podsetimo, Vesna Zmijanac pre nekoliko meseci operisana je u Kliničkom centru Srbije. Folk zvezdi je ugrađen bajpas, operacija je protekla u najboljem redu.

Ata Images

 

Vesna je potom neko vreme provela u svojoj kući na Bukulji kako bi se oporavila, pa se njeno pojavljivanje na velikom koncertu poput ovog sa nestrpljenjem čekalo.

 

Komentari. (0)

Loading