Vesna Zmijanac

Lekari su dali sve od sebe: Operacija Vesne Zmijanac gotova, Nikolija sve vreme bila uz majku

Autor:

09.03.2023 12:11

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Operacija Vesne Zmijanac izvršena je danas u Kliničkom centru Srbije, a evo u kakvom je stanju pevačicaVesna Zmijanac danas je operisana u Kliničkom centru Srbije, prenosi Blic. Folk zvezdi je ugrađen bajpas, operacija je protekla u najboljem redu, a Vesna će kroz nekoliko dana moći da napusti odeljenje kardiologije, piše pomenuti medij.

Pročitajte Pojavio se na nastupu Vesne Zmijanac i zapevao - Verujete li da je ovo Milan Stanković? (video)

ATA Images

 

Pevačica je shvatila da je njeno zdravlje ozbiljno narušeno, pa je odlučila da posluša lekare koji su je podvrgli ugradnji bajpasa.

- Vesna je i ranije imala problem sa pritiskom, odlagala je jer je mislila da ništa nije strašno, da često ljudi u njenoj okolini imaju slične probleme. Međutim, kada joj je pritisak toliko skočio da nije više mogla da ga kontroliše potražila je pomoć lekara. Oni su je posavetovali da mora da ugradi bajpas, na šta je prisatala. Operacija je protekla u najboljem redu, jer je oko nje bio tim stručnih i profesionalnih lekara - rekao je izvor blizak Zmijančevoj.

Pročitajte Fotografija otkrila sve - Nikolija Jovanović jednim potezom je stavila tačku na glasine o odnosu s Vesnom Zmijanac

mirko tabašević

 

Vesnu očekuje oporavak, pa će morati da se pridržava saveta lekara.

- Moraće da ide na redovne kontrole i da pije prepisanu tereapiju. Nikolija se toliko uzrujala, pa je već angažovala i dodatno medicinsko osoblje koje će je sa vremena na vreme nadgledati. Mnogo se uplašila, za razliku od Vesne koja sve prima sa osmehom. Vesna je veliki borac. Dosta stvari je u životu prošla, pa je za nju ovo kako sama zna da kaže “mačji kašalj”- dodaje naš izvor.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading