Fotografija otkrila sve: Nikolija Jovanović jednim potezom je stavila tačku na glasine o odnosu s Vesnom Zmijanac

Autor:

16.11.2021 23:00

Foto:

Foto:

Sukob Vesne Zmijanac i Relje Popovića glavna je tema domaćih medija od kada su se nedavno susreli na aerodromu.



Situacija koja se odigrala na aerodromu 'Nikola Tesla' kada su se njena ćerka Nikolija i njen zet navodno neobično poneli prema pevačici dala je povoda domaćim medijima da nastave sa spekulacijama o navodnom sukobu Vesne i Relje. No, kako bi stali na kraj nagađanjima, pre svih oglasila se Vesna Zmijanac, otkrivši istinu o svom odnosu sa Nikolijom i Reljom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

 

- U avionu smo potpuno sedeli drugačije - ja sam bila na početku, oni na kraju. Nisu mi pomogli oko stvari, jer sam imala samo jedno koferče, ima točkiće, ne treba niko da mi pomaže za to. Na aerodromu me je čekala drugarica, a oni su išli taksijem, njih je bilo četvoro, menadžer, di džej... - objasnila je Vesna za Telegraf Jetset.

- Na aerodromu u Cirihu smo sve vreme bili zajedno, pričali smo šta smo imali. Mi moramo da spavamo zajedno da bi mislili da je sve u redu? Naravno da smo u dobrim odnosima, da je sve u redu. Kako može da bude da ne bude nešto u redu? - objasnila je Vesna, te postavila interesantno pitanje javnosti.

Sukob Vesne Zmijanac i Relje Popovića prokomentarisala je i Nikolija

Nakon javnog objašnjenja koje je medijima dala Vesna, putem svog Instagram profila oglasila se i Nikolija, koja je zajedničkom fotografijom stavila tačku na čitavu priču.

Instagram screenshot

 

- Sa strancima koji beže jedno od drugog - napisala je Reljina supruga u opisu zajedničke fotke na kojoj su pozirali ona, njen suprug i Vesna.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading