Vesna Zmijanac

Umaram se i ne mogu da dišem: Vesna Zmijanac nikad iskrenija, evo kako se oseća nakon operacije

Autor:

22.09.2023 10:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Zdravlje Vesne Zmijanac bilo je ozbiljno ugroženo, evo kako se pevačica sada oseća



Kada je pre nekoliko meseci isplivala vest o operaciji na otvorenom srcu mnogi su se zabrinuli za zdravlje Vesne Zmijanac. Ishod intervencije bio je neizvestan, a svi su se molili da sve prođe u najboljem redu.

Dušan Petrović

 

Na svu sreću, Vesna se uspešno oporavila i samo šest meseci nakon operacije ponovo se vratila na scenu.

Tom prilikom otkrila je da nikada pre nije napravila ovoliku pauzu, te da se neizmerno uželela svoje publike. 

Pročitajte Ovu pesmu Vesna Zmijanac je u suzama molila da ne peva, postala je planetarni hit (video)

Zabrinuta ćerka Nikolija Jovanović bila je protiv mamine odluke da se u tako kratkom roku vrati poslovnim obavezama, međutim, Vesna smatra da je muzika najbolji lek za dušu i telo.

Iako se junači, pevačica otkriva da joj nakon nastupa nije lako, te da se od operacije brzo umara i teško diše. Ipak, od mikrofona i pesme ne odustaje. 

Pročitajte Vesna Zmijanac nakon operacije pod stalnim medicinskim nadzorom, samo ovaj pevač je posećuje

Narušeno zdravlje Vesne Zmijanac zabrinulo je i njene kolege, a pevačica otkriva ko je, osim članova porodice, bio uz nju u najtežim trenucima. 

- Svi, ali baš svi, sa onolikim molitvama i podrškama... Sve kolege, do jednog, i ceo svet i gazde i menadžeri... Poruka Zlate Petrović mi je bila najdirljivija. Svaki dan mi je pisala pisma i referate.

Najslađa je bila kad je šapnula mojoj Nikoliji u telefon 'Treba li ti para?', srce moje. Niki joj je rekla naravno da nam ništa ne treba. Nisam smela da se igram, morala sam da ozdravim.

ATA Images

 

Javila se i Lepa Brena jedne noći u 23 časova i rekla mi: 'Mala, nemoj da me zezaš! Šta da radim bez tebe? Ti si jedina moja konkurencija i ja tvoja. Podhitno da si ozdravila - otkrila je Vesna.  

Komentari. (0)

Loading