Milan Stanković

Pojavio se na nastupu Vesne Zmijanac i zapevao: Verujete li da je ovo Milan Stanković? (video)

Autor:

01.03.2023 11:53

Foto: Miomir Milić

Foto: Miomir Milić

Izgled Milana Stankovića iznenadio, mnogi ga nisu prepoznali



Povukao se iz javnosti i vodi miran život. Ovako bi ukratko mogao da se opiše život nekada svakodnevno zauzetog i angažovanog pevača Milana Stankovića. Na javnim događajima ga nema, jedino što razveseli njegove fanove jeste po koja, veoma retka, objava na društvenim mrežama. 

Pročitajte Fotografija koja je uzburkala javnost - Izgled Milana Stankovića svi komenatrišu, godinu dana je proveo u manastiru

Instagram

 

Gde je, šta radi i kako provodi vreme, skoro i da se ne zna. Mediji su dosta pisali da se povukao u manastir i da vodi monaški život. Pevačica Leontina Vukomanović nedavno je za Blic izjavila da se čula sa Milanom i da mnogo toga što se pisalo nije tačno. 

- Čuli smo se u oktorbu prošle godine. U kontaktu smo svakako. Moram priznati da to sve što se piše u medijima nije toliko tačno. Milan je na jednom putu čistote duše. Prošao je sve i svašta u radnoj mladosti kao što je to estrada. Bila su tu razna podmetanja, loši ljudi, zloba... Bilo mu je potrebno smirenje - izjavila je pevačica.

Pročitajte Poznati pevač iznenadio sve - Milan Stanković pokazao sestru, prava je lepotica

Mirko Tabašević

 

Da je Milan zaista dobro, raspoloženo i da mu je muzika u duši govori i najnoviji snimak sa nastupa Vesne Zmijanac. Kada je Vesna atmosferu dovela do usijanja, Milan joj se pridružio i zapevali su u duetu. 

Instagram printscren

 

Stanković je grlio Vesnu, zajedno su izveli numeru Dina Merlina "Bosnom behar probeharao", a pevač izgleda mnogo drugačije od izdanja na koje nas je navikao.

Pogledajte i sami...

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading