Milan Stanković

Da li biste ga prepoznali: Danas je velika muzička zvezda

Autor:

11.09.2022 20:00

Foto:

Foto:

Izgled Milana Stankovića: od malog mornara do pevača koji ruši stereotipe



Izgled Milana Stankovića: poznati pevač koji je široj javnosti poznat po svom učešću u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, kada je pored svog glasa, zadobio simpatije, ali i kritike i osude na račun svog specifičnog izgleda koji je u kasnijim godinama njegove karijere postao njegov zaštitni znak. Mladi momak, vretenaste građe sa plavom kosom i šiškama, bio je jedan od favorita u sezoni Zvezda Granda 2007. godine u kojoj je stigao do superfinala. Tokom takmičenja, osim po svom specifičnom izgledu, ostao je upamćen po pesmama koje je birao tokom takmičenja, kao što su neprolazni hitovi Zdravka Čolića i Željka Samardžića, a posebno po izvedbi pesme "Krasiva".

Instagram screenshot @milanstankovic

 

 

Pročitajte Ljubavni uzleti i brodolom: "Milan je čudo, ne treba mi baja"

 

Nakon pomenutog muzičkog takmičenja, njegova profesionalna muzička karijera kreće uzlaznom putanjom, pa je tako ubrzo izabran da predstavlja Srbiju na Pesmi Evrovizije 2010. godine sa pesmom "Ovo je Balkan" u pratnji orkestra Gorana Bregovića koja je imala elemente španskog jezika. Godine 2009. izdao je svoj prvi solo album pod nazivom "Solo", dok su numere, kao što su "Nisi mu ti žena", "Faktor rizika, "Ego", "Od mene se odvikavaj", "Mama" i mnoge druge postale hitovi. Pored uspešne muzičke karijere, on je nekoliko sezona proveo kao jedan od sudija u dečijem takmičenju "Pinkove zvezdice".

Poznati pevač se u poslednje vreme povukao iz javnog života, pa tako javnost nema priliku da čuje nove pesme, jer pevač ne snima i ne radi, a kako navode pojedini mediji on se ssasvim povukao u medijsku ilegalu, posvetivši se svom privatnom biznisu u polju transporta, koji je započeo u Čikagu. Naime, kako prenose pojedini domaći mediji, on radi sa kamionima u Čikagu, kojih sada ima desetak, a počeo je sa jednim. Iako su mediji probali da stupe u kontakt sa poznatim pevačem, on se nije odazvao pozivu. Posao u Americi Milanu idu dobro, a radinici su zadovoljni uslovima. 

Pevač sa svojim pratiocima deli fotografije, pa tako oni mogu videti da je poznati pevač potpuno promenio imidž, od plavokosog, tankog dečaka sa šiškama, postao je momak koji vežba, vodi računa o svom izgledu, a plavu kosu je zamenio dugom i smeđom. Nedavnom objavom povodom njegovog rođendana, podelio je fotografiju kada je bio mali, pa su se njegovi pratioci zapitali gde je poznati pevač, zbog čega ne nastupa i ne snima nove pesme.

Instagram screenshot @milanstankovic

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading