Rada i Milan

Ljubavni uzleti i brodolom: "Milan je čudo, ne treba mi baja"

Autor: Gloria.rs

19.05.2022 13:38

Foto: Gloria Arhiva

Foto: Gloria Arhiva

Procurela je vest da su se pomirli nekadašnji partneri Radmila Manojlović i Milan Stanković, donosimo vam kako su se voleli i šta su rekli jedno o drugom za GlorijuOvih dana u medijima se pojavila vest da su se pevači Radmila Manojlović i Milan Stanković pomirili nakon deset godina. A, kako nijedno od njih dvoje ovu tvrdnju nije demantovalo, verujemo da se radi o tačnoj informaciji. 

Pročitajte i: Isti Keba - Milan Stanković promenio lični opis (Foto)

Nebojša Babić

 

Njih dvoje su svoju romansu započeli na crnogorskom primorju 2008. godine, a u martu naredne su raskinuli zbog pritiska medija, kako su tada rekli, da bi se pomirili u avgustu. Iako su ih optuživali da je njihova veza marketinški trik oboje su negirali to. U jednom intervjuu za Gloriju, Radmila je objasnila čime je MiIan ovojio:

- Prirodnošću, duhovitošću na svoj i moj račun, što mi se sviđa. Nežan je i brižan, a prem ameni se odnosi sa mnogo ljubavi. Pored njega se osećam sigurno i zaštićeno, s njim mi nikad nije dosadno. Mi smo pre veze bili najbolji prijatelji. Na taj način smo se zbližili, upoznali. I onda se spontano desilo nešto.

Iako su delovali nespojivo mnogima, pevačica je opovrgla te tvrdnje:

Pročitajte i: Raskid na određeno vreme - Rada Manojlović i Haris Berković nisu više zajedno

Marina Lukić

 

- Milan je čudo! Žao mi je što ga mnogi pogrešno shvataju i pomalo krivo kada me pitaju zašto sam s njim, što sugeriše kako on ne ide uz mene. Govore kako je meni potreban baja. A meni nije potrebno da pored sebe imam markantnog muškarca. Milan je za mene savršen i te kako ide uz mene. Nas dvoje se odlično slažemo, trudimo se da naš odnos negujemo i zaštitimo od spoljnih uticaja.

Dok je Milan govorio da ga Rada najbrže oraspoloži:

- Najbrže me oraspoloži spontanim reagovanjima, vedrim duhom i šalama, a ne sećam se kada me je poslednji put naljutila.

Aleksandar Dačić

 

 

Godine 2010, nako nastupa na Evroviziji, Milan je napustio Grand zbog sukoba sa Sašom Popovićem, a Radmila je bila tu uz njega i podržavala ga je.

Tokom 2011, bilo je glasina o venčanju na Maldivima ali se to nije obistinolo, raskinuli su u decembru 2012. Početkom 2013. isplivao je prljav veš na površinu. Ispostavilo se da je Radmila varala Milana sa Miomirom Gajićem, koji joj je kasnije i postao dečko. Nakon veze sa Miomirom Rada je uplovila u novu ljubavnu avantru sa kolegom Harisom Berkovićem s kojim je sve doskora bila u vezi.

Aleksandar Dačić

 

Očekujemo da se oglase Radmila i Milan i saopšte nam da li je tačna informacija da su obnovili svoju ljubav nakon jedne decenije.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading