Dino Merlin

Da li je ovo oproštajna turneja Dina Merlina?

Autor:

13.12.2023 17:58

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Turneja Dina Merlina jedna je od onih koja je obeležila godinu na izmaku



Kada je letos Dino Merlin najavio koncert u beogradskoj Štark areni, karte su nestale za svega nekoliko sati. I tako četiri puta zaredom.

Poznati muzičar nakon osam godina poklonio se publici širom regiona, a turneja Dina Merlina sigurno je obeležila godinu na izmaku, kako u našoj zemlji tako i u ostalim susednim državama.

Adela Mešić

 

Pevač je osim Balkana otišao i dalje u Evropu, pa je tako neposredno pre koncerata u Zagrebu napunio čak dve arene u Švajcarskoj. 

Kako je i sam istakao u razgovoru za hrvatske medije, ovoliko interesovanje za njegove koncerte ga je iznenadilo jer ipak ima 61 godinu, ali je ujedno to i dokaz da kvalitet ne pita za godine i vreme.

Da li je ovo bila oproštajna turneja Dina Merlina?

Nakon četiri decenije provedene na sceni, mnoštva hitova i koncerata, na pitanje da li se umorio, Merlin je iskreno odgovorio.

– Nekad da. Nekad mi dođe svega preko glave, a onda kad napišem pesmu i kad to komešanje ponovo počne, javlja se želja da se pesma prenese pred nekim.

Pa kad sve završite i ta pesma zaživi, dolazi koncert pa turneja i tu je završena priča.

Pročitajte Ćerka Dina Merlina pojavila se na njegovom koncertu, nestvarno je koliko liči na oca (foto)

Pričalo se da je ova turneja Dina Merlina oproštajna, ali on ne misli tako: 

Adela Mešić

 

– Nikad ja to nisam rekao. Ne osećam se tako.

Mislim da još imam šta reći i neka to ide. Neću zatvoriti ta vrata zauvek, pa ćemo videti šta će doneti budućnost – rekao je muzičar u emisiji „Kod nas doma”.

Komentari. (0)

Loading