Dino Merlin

Najveći hit napisao je na psihijatrijskom lečenju: Dino Merlin bio je teško bolestan

Autor:

03.11.2023 11:02

Foto: Antonio Anhel /Ata Images

Foto: Antonio Anhel /Ata Images

Zdravlje Dina Merlina bilo je ozbiljno narušeno davnih dana



Dino Merlin vredno se priprema za sredinu ovog meseca kada je zakazao čak četiri koncerta u beogradskoj Štark areni.

Šezdesetjednogodišnji pevač slovi za jednog od najvoljenijih i najpopularnijih muzičara ikada u našem regionu, a malo ko zna da je zdravlje Dina Merlina u prošlosti bilo veoma narušeno.

ATA Images

 

Dino danas niže hit za hitom, uživa u slavi i uspehu ali nije uvek bilo tako.

Umesto reflektora, bubnjeva i elegantnih odela, okruživala ga je svetlost lampe u bravarskoj radionici, zvukovi čekića, a a škljočiva odela zamenjivalo je plavo, radničko.

Zdravlje Dina Merlina bilo je ozbiljno narušeno usled depresivnog stanja

Malo ko zna da je upravo u trenutku kada je objavio pesmu “Ja potpuno trezan umirem”, zapravo i sam Dino bio veoma bolestan. Vanvremenski hit je napisao dok je boravio na psihijatrijskom lečenju u Nemačkoj.

Jasmin Fazlagić

 

Život popularnog pevača protkan je brojnim nedaćama, a pevač je samo jednom prilikom govorio o problemima, odnosno o periodu kada je zdravlje Dina Merlina bilo narušeno:

- Ovo ću prvi put reći, u jednom periodu svog života bio sam teško bolestan. Imao sam tešku depresiju, to ne bih poželeo nikome. To se manifestovalo tako što me ništa nije zanimalo.

Pročitajte Branili su im ljubav, oni se tajno venčali - Ovo je supruga Dina Merlina, retko se pojavljuje u javnosti (foto)

Apsolutno nisam bio ni za šta, bilo mi je isto i život i smrt.

Jednostavno sam bio kao biljka, i to je bio period kada sam hteo da odustanem od muzike i svašta je meni tada padalo na pamet, alii eto, nekim čudom sam se izvukao – bio je pevač potpuno iskren.

Promo

 

Porodica Dina Merlina živi povučenim životom, te se malo zna o njegovoj supruzi Ameli i deci, Hamzi Naidi, na koje je izuzetno ponosan.

Šarmantna plavokosa Naida je završila postdiplomske studije na Oksfordu u Velikoj Britaniji i bavi se informatičkim naukama, dok je Hamza trenutno na master studijama muzičkog menadžmenta na Univerzitetu Vestminster.

Komentari. (0)

Loading