Željko Samardžić

Željko Samardžić godinama se bori protiv teške bolesti: Ne znam koliko mi je vremena ostalo

Autor:

24.01.2024 18:44

Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Bolest Željka Samardžića prisutna je u njegovom životu godinama, ipak pevač je drži pod kontrolom



Željko Samardžić jedan je od omiljenih pevača u regionu, a dokaz tome su rasprodate dvorane krajem prethodne godine u Beogradu.

Pevač uživa u porodici, unucima, muzici, a onu drugu stranu privatnog života ne voli da komentariše, tu ubrajamo i bolest Željka Samardžića.

Ata Images

 

Pevač je prošao kroz dva veoma mučna perioda kada se borio za svoje zdravlje.

Bolest Željka Samardžića je bila veoma teška zbog ranjavanja u ratu. Metak ga je pogodio između levog kuka i kičme.

- Ja sam imao tu nesreću da budem poprilično teško ranjen.

Bolest Željka Samardžića podmukla je i ozbiljna

- Otac mi je tada često govorio: "Ne znaš ti šta je rat, šta su tenkovi, ne izlazi iz podruma". Ja sam bio mlad čovek, skačem da pomognem svakome jer je bilo dosta ranjenih i baš me zadesio taj metak, onaj svetleći metak na tenku.

ATA Images

 

- Video sam ga kako ide ka meni, krenuo sam da se bacim na stranu. Pogodio me je kod levog kuka i prebio mi je donji deo kičme.

Pročitajte Posle duže vremena uslikani zajedno - Supruga Željka Samardžića danas izgleda ovako

- Kad sam došao na Vojnomedicinsku akademiju, rekli su mi da me je Bog pogledao, da sam mogao da biram gde da me pogodi da imam najmanju štetu, to je to mesto - ispričao je svojevremeno Samardžić.

Pre nekoliko godina dijagnostikovan mu je "Hašimoto", autoimuno oboljenje štitne žlezde koje daje brojne neprijatne telesne simptome, hronični umor, utiče i na raspoloženje i teško ga je prepoznati.

Boško Karanović

 

Ipak kada je počeo da pije lekove, problemi su nestali, on se sada odlično oseća i bolest Željka Samardžića je pod kontrolom.  Pa je mnoge zbunila njegova nedavna izjava o sudnjem času kada mu i u karijeri i u privatnom životu cvetaju ruže.

- Ove godine mi je muzika uzela jedno leto. Kad god sednem na brod, zapitam se: Bože, koliko mi je još leta ostalo… Jedna moja želja je kada dođe sudnji dan i meni i Maji, da ja ipak odem pre nje - priznao je pevač.

Komentari. (0)

Loading