Željko i Maja

Posle duže vremena uslikani zajedno: Supruga Željka Samardžića danas izgleda ovako

Autor:

06.12.2023 10:40

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Supruga Željka Samardžića uslikana sa njim ne događaju, fotografije sve govore



Željko Samardžić već 45 godina u ljubavi je sa Majom koja je još u mladosti osvojila njegovo srce. Supruga Željka Samardžića njegova je najveća podrška, a sinoć smo posle duže vremena imali prilike da je ponovo vidimo u javnosti.

Luka Šarac

 

Naime, na jednom događaju popularni pevač se pojavio sa svojom izabranicom i nasmejano pozirao fotoreporterima. Željko i Maja bili su vidno raspoloženi i čitave večeri nisu skidali osmeh sa lica pa je jasno da i posle toliko godina i dalje uživaju u društvu jedno drugog.

Pročitajte Roditelji su bili protiv njihove ljubavi, ali on je samo nju želeo - Ljubavna priča Željka i Maje Samardžić dostojna romana

Par je bio modno usklađen i apsolutno je blistao u crnim odevnim kombinacijama, a svi prisutni su komentarisali da supruga Željka Samardžića izgleda bolje nego ikada.

Boško Karanović

 

Inače, Željko je oduvek govorio da je Maja, koja mu je rodila troje dece, stub njegove porodice i nikada nije krio koliki mu je ona oslonac u životu. 

- Izdvajala se iz mase svojom povučenošću i smirenošću. Upoznali smo se kada sam pevao na jednoj igranci na kojoj se našla, a potom smo se sreli i na njenoj maturskoj večeri.

Pročitajte Nekada najpoželjniji frajer Jugoslavije, smrt sina mu je zauvek slomila srce (foto)

Bio sam direktan i odmah sam je priupitao da mi bude žena. Svi su mi govorili da nemam šanse, ali eto, uspeo sam, praktično sam osvojio neosvojivu tvrđavu - rekao je svojevremeno Željko.

Samardžić je istakao da su on i njegova izabranica jedno drugom najveća životna podrška i pre svega najbolji prijatelji.

Boško Karanović

 

- Ne postoji bolji psiholog za mene od moje žene Maje. Ja sa njom sednem, mi smo neverovatni drugari, delimo i najmanje probleme. Zaista imam skladan brak i divnu porodicu - istakao je pevač.

 

Komentari. (0)

Loading