Dino Merlin

Branili su im ljubav, oni se tajno venčali: Ovo je supruga Dina Merlina, retko se pojavljuje u javnosti (foto)

Autor:

22.04.2023 16:00

Foto: Jasmin Fazlagić

Foto: Jasmin Fazlagić

Supruga Dina Merlina je njegova dugogodišnja ljubav, evo kako je sve počelo...



Ljubavna priča Dina Merlina je toliko interesantna da bi se po njoj mogao napisati scenario za neki film. Popularni pevač jednu ženu voli već decenijama, a njeno ime je Amela.

Dino Merlin je vezu sa svojom suprugom otpočeo kada su imali svega sedamnaest godina, a posle pet godina zabavljanja stali su na ludi kamen.

Pročitajte Bio sam biljka - Dino Merlin progovorio o nepodnošljivoj bolesti

Promo

 

- Sa svojom ženom Amelom sam od sedamnaeste godine i još uvek mi je lepo. Nemam problema ni skandala. Doduše, nismo u braku tolike godine, jer smo se zabavljali skoro pet godina – prisetio se Merlin svojevremeno.

Pročitajte Dino Merlin priznao - Ovo je nova reč u mom vokabularu!


Na početku njihove romanse Dino je bio siromašan momak, zbog čega su Amelini roditelji branili da budu zajedno. Supruga Dina Merlina bila je studentkinja arhitekture iz bogate porodice.

- Borili smo se, krili, ali niko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno venčali. Bilo je to romantično venčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo.

Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću – rekao je pevač.

Pročitajte Da vam se zaplete jezik! Ovo je pravo ime Dina Merlina, niko ga ne zove tako

Sever Zolak

 

- Nakon venčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se mojoj majci i odmah osetili udar svakodnevice.

Mene je čekala velika odgovornost za porodicu i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu hteli ni da čuju za nju - sećao se Merlin tih vremena i dodao:

- Ali eto, vreme leči sve, pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem.

Pročitajte Raskopčana košulja, kačket... Dino Merlin u Italiji uslikan sa fatalnom Srpkinjom koju svi odlično znate, ona poručuje - Neko poseban (foto)

Instagram

 

Jednom prilikom Dino je rekao da nikad neće zaboraviti trenutak kada se posle prve turneje po Jugoslaviji kući vratio praznih džepova i gladan.

- Moja žena je stajala na vratima, dočekala me sa bebom. Naida je možda imala pola godine, a supruga Amela je baš završavala arhitekturu. Tiho me je upitala: "Jesi li nam šta doneo? Nemam za mleko".

Ja nisam imao ni jedan jedini dinar. Nisam doneo ništa, jer nisam ništa zaradio. Bili su tu veliki troškovi. Dao bih sve da sam te noći mogao odgovoriti: "Da, doneo sam 100 maraka" – ispričao je pevač.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading