Dino Merlin priznao: Ovo je nova reč u mom vokabularu!

Autor:

14.11.2020 20:00

Foto: Ataimages

Foto: AtaimagesZa svega nedelju dana pesma Dina Merlina „Mi“ dobila je više od sedam miliona pregleda i Dino je tako dospeo na trending listu. Koliko mu ove brojke znače, podelio je sa gledaocima televizije K1.

- Mnogo mi je drago da nakon toliko godina uspevam u tome da me slušaju i mladi ljudi. Zaista se trudim da idem u korak sa vremenom te ove brojke to i pokazuju, sve mnogo pozdravljam i hvala vam! – rekao je Dino putem skajp-uključenja u emisiju „Kec na jedanaest“ na K1 televiziji. – Trending je postala nova reč u mom vokabularu. Na sceni sam već duže od 35 godina i tada je bilo neko drugo vreme, sam sam sebi krčio put, ali ja oduvek volim da idem na hand, ako igrate remi znate šta to znači. Moja publika je veoma zahtevna, kao i svačija publika zapravo, te morate stalno biti aktuelni – rekao je poznati pevač koji se u emisiju uključio iz svog doma u Sarajevu.

Pevač je istakao i da kapital koji je tokom godina stekao svakako pomaže u tome da njegove pesme i spotovi izgledaju i zvuče baš onako kako želi.

Pročitajte i: “Sredinom”, životna priča Dina Merlina (video) 

- Znate, uvek se trudim da balansiram između novca koji zaradim i ulaganja tog novca u kvalitetne stvari, smatram da kada mnogo zaradite morate dosta i da uložite. Ja uvek biram najbolje od najboljih saradnika. Trudim se da svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem i sada sam u mogućnosti da snimam relativno skupe spotove i da priuštim relativno skupu produkciju za naše podneblje – rekao je Merlin.

Njegov recept za uspeh su, kako je istakao, iskrenost i posvećenost.

- Potpuna posvećenost poslu kojim se baviš, iskrenost i hrabrost da ekperimentišeš su za mene ključni. Da si uvek u mogućnosti da i sam sebe iznenadiš. Nećeš napraviti dobru stvar nikada ako se učauriš, ako ne izađeš iz sopstvene zone komfora.

Poznati pevač istakao je da je u životu najviše ponosan na svoju porodicu.

- Jako sam ponosan na svoju decu koja su sama izabrala put i iškolovala se. Znam šta su važne, a šta nevažne stvari u životu. Trudio sam se uvek da se dopadnem mnogima, a da se ne dopadam svima. Gledam uvek i da budem solidaran sa ljudima, poprilično sam narodski čovek i želim da doprinesem. Ako mogu ikako da pomognem nekome – tu sam- rekao je Dino Merlin.

On je takođe najavio i da za dvadesetak dana izlaze nova pesma i novi spot kao najava njegovog novog albuma i kaže da jedva čeka da čuje reakcije publike i na novu pesmu.

Kragujevac

Dino se prisetio i sjajnog koncerta koji je pre dve godine imao u Kragujevcu.

- Tih dana pred koncert sam se osećao jako loše, pao sam u nesvest i doktori su mi savetovali da odložim koncert, ali to za mene nije bila opcija. Pred koncert sam okupio celu ekipu i rekao im – Ako se onesvestim na bini, gledajte kako da me što pre povratite, da nastavimo. Jedva čekam da se ovo nevreme sa virusom završi i da ponovo imamo koncerte. I u Sarajevu je teško kao i u Beogradu i svuda u regionu, ali moramo da se čuvamo, da izdržimo, da budemo zajedno... Doći će bolje vreme – rekao je poznati pevač.