Marina Tadić

Bolest Marinu Tadić dovela do ivice: Mislila sam da ludim, problemi su krenuli i na nastupima

Autor:

15.03.2023 15:44

Foto: ATA images

Foto: ATA images

Bolest Marine Tadić uticala je na njene svakodnevne obaveze, pa je pevačica odlučila da svoju priču podeli sa javnošću u želji da njen primer pomogne još nekome da se izbori sa zdravstvenim problemomKada nije pred kamerama, Marina Tadić živi mirnim porodičnim životom i uživa u trenucima sa svojim suprugom Urošem i ćerkicom Verom, a o intimi retko govori.

Ipak, prilikom gostovanja u emisiji „Vikend na K1“ pevačica je otvorila dušu i ispričala kako je izgledala njena borba sa anksioznošću.

Pročitajte Slavica Ćukteraš o borbi sa podmuklim neprijateljem - Mislila sam da ću umreti

K1 televizija

 

- Imala sam problem sa disajnim putevima, ali kada sam ušla u priču sa doktorkom shvatila je da su emocije uzrok takvog stanja. Te emocije su bile zarobljenje duboko u detinjstvu. Moj pristup ljudima me je najviše opterećivao jer sam morala da o svima brinem.

Ja sam bila ta koja je mama svima. Tada sam otišla na terapiju, čuveni geštald, koji mi je mnogo pomogao. Od tada govorim ljudima da moraju više da govore o sebi i svojim problemima, jer kod nas se uglavnom ne govori o tome - priznala je pevačica. 

Pročitajte Drastično promenila imidž - Pevačica otkrila zašto je skratila kosu

Boško Karanović

 

Marina je objasnila koje simptome je imala i kako je prevazišla stanje anksioznosti.

- Nisam imala taj panični napad. Meni se dešavalo da mislim da ludim. To sam pripisivala ljudima, jer u jednom trenutku vi ste toliko preplavljeni ljudima da vas oni “pojedu”. Meni je to najviše smetalo. Ja sam veliki “upijač”. Milijardu ljudi oko mene i ja upijam i negativnu i pozitivnu energiju. Dođem kući i vidim da to nije moje, svesna sam da to nije moja energija. Imala sam probleme i na nastupima – rekla je Marina i dodala:

Instagram

 

- Vidim nekoga i pomislim da je tužan, i onda sam mislila da je tužan zbog mene, da mu se ne sviđa kako ja pevam. I onda sam prisvajala svu energiju tih ljudi. Kući sam dolazila totalno slomljena. Pripisivala sam to sebi i pitala se šta sam ja to pogrešno uradila, ali naučila sam razne vežbe uz pomoć kojih sam to prevazišla to stanje.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading