Ilda Šaulić

Bol ne prolazi: Ilda Šaulić jednu želju neće ostvariti, za nju je sada kasno

Autor:

23.11.2023 19:45

Foto:

Foto:

Neostvarena želja Ilde Šaulić nešto je što će je uvek podsećati na teške dane



Ilda Šaulić već nekoliko godina živi na relaciji Srbija-Amerika, gde njen muž Bojan Vučković radi, mada ih,  kako je ćerka Ema krenula u školu, obaveze više vezuju za Beograd.

Pevačica uživa u skladnom braku sa suprugom, a govoreći za medije pre nekoliko dana, Ilda Šaulić otkrila je šta joj je neostvarena želja.

ATA Images

 

Pre nešto više od tri godine sve je obradovala vest da je Šabanova naslednica u drugom stanju i da će Ema dobiti brata ili sestru. 

Međutim, trudnoća se desila u vreme pandemije korona virusa, pa je pevačica, nažalost, izgubila bebu u trećem mesecu. Posle toga nije uspela ponovo da zatrudni.

Neostvarena želja Ilde Šaulić je velika porodica

Kako je Ilda Šaulić nedavno otkrila, njena najveća neostvarena želja  je velika porodica, baš onakva u kakvoj je ona odrastala.

ATA Images

 

- Ima dosta stvari koje bih volela da ostvarim i poslovno i privatno. Imala sam jednu želju, ali sada kažem u decembru punim 45 godina i imam jednu malu devojčicu koja ima sedam godina. Želela sam da imam još dece i to mi je ostalo kao neostvarena želja - rekla je.

Pročitajte Sada je jasno zašto joj zavide na mužu - Suprug Ilde Šaulić pevačici priredio poseban gest

- Ja znam koliko je lepo što imam sestru i brata, ali Bogu hvala i na njoj. Kada pričam o svom uspehu sa te strane, mislim da bi bilo lepo da smo se još koji put ostvarili kao roditelji, ali to je nešto što očigledno tako treba da bude - zaključila je pevačica, piše "Grandonline".

Komentari. (0)

Loading