Ilda i Bojan

Sada je jasno zašto joj zavide na mužu: Suprug Ilde Šaulić pevačici priredio poseban gest

Autor:

22.10.2023 14:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Suprug Ilde Šaulić oduševio pevačicu



Ilda Šaulić i Bojan Vučković važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a iako su u brak uplovili pre sedam godina, i dalje jedno drugom priređuju romantične gestove.

Iako nije bilo nikakvog posebnog povoda, suprug Ilde Šaulić priredio joj je prelepo iznenađenje.

Naime, Bojan je na podu njihove kuće laticama ruža napisao „Volim te“ što je Ildu oduševilo, pa se odmah pohvalila pratiocima na Instagramu uz pesmu „Znači ovo se zove ljubav“.

Instagram

 

Kao kruna ljubavi Ilde i Bojana stigla je ćerka Ema kojoj su nedavno priredili rođendan za pamćenje.

Podsetimo, pre Bojana, Ildina emotivna veza sa dosta starijim biznismenom nije naišla na odobrenje njenih roditelja Šabana i Gordane. Samo godinu dana po prekidu desetogodišnje veze Ilda se udala za Bojana.

Pročitajte Baš na Šabanov rođendan - Ilda Šaulić podelila prelepe vesti, otac bi zaplakao od sreće

Ildin otac, legendarni Šaban Šaulić, svojevremeno je otkrio da je poznavao Bojana od malih nogu, ali nikome nije hteo da kaže.

– Znam ga od malih nogu, nego nisam hteo da pričam ništa o tome dok mi Ilda ne da zeleno svetlo. Njegovog oca poznajem dosta dugo, ali i njega, jako su dobra familija.

ATA Images

 

Mislim da je pravi muškarac za moju devojčicu. Vrlo je pažljiv, bistar je i pametan. Moja ćerka treba da ima pored sebe pravog muškarca, upravo kakav je on – rekao je Šaban, a Ilda je kasnije priznala da je Šaban zavoleo pecanje upravo pored Bojanovog oca. 

Suprug Ilde Šaulić od nje je stariji osam godina 

- Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12.

Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela, Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni – rekla je jednom prilikom pevačica.

Komentari. (0)

Loading