Bojan Vučković

Da li verujete da muž Ilde Šaulić ima ovoliko godina?

Autor:

23.03.2024 10:00

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Muž Ilde Šaulić veoma vodi računa o svom izgledu



Muž Ilde Šaulić aktivno se bavi sportom i nikada mu ne biste dali godine koje zaista ima

Ilda Šaulić (45) godinama je u srećnom braku sa Bojanom Vučkovićem, sa kojim ima ćerku Emu.

Pre Bojana, Ildina emotivna veza sa dosta starijim biznismenom nije naišla na odobrenje njenih roditelja Šabana i Gordane. Samo godinu dana po prekidu desetogodišnje veze Ilda se udala za Bojana.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić otkrio je pre nekoliko godina da je baš Bojana Vučkovića poznavao od malih nogu, ali da nikome nije hteo da kaže.

- Znam ga od malih nogu, nego nisam hteo da pričam ništa o tome dok mi Ilda ne da zeleno svetlo. Njegovog oca poznajem dosta dugo, ali i njega, jako su dobra familija. Mislim da je pravi muškarac za moju devojčicu.

Vrlo je pažljiv, bistar je i pametan. Moja ćerka treba da ima pored sebe pravog muškarca, upravo kakav je on – rekao je Šaban tada za „Blic”, a Ilda je kasnije priznala da je Šaban zavoleo pecanje upravo pored Bojanovog oca. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12.

Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela, Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni - ispričala je svojevremeno Ilda, što znači da njen zgodni suprug sada ima, verovali ili ne, 53 godine. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari. (0)

Loading