Ilda Šaulić

Pre Bojana Ilda Šaulić volela je njega, 30 godina je stariji

Autor:

13.04.2024 13:15

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Bivši dečko Ilde Šaulić bio je 30 godina stariji biznismenIlda Šaulić već godinama je u skladnom braku sa Bojanom Vučkovićem, međutim malo je poznato da je pre njega bila u vezi sa 30 godina starijim muškarcem. Kako je svojevremeno ispričala u pitanju je poslovni čovek, a razlika u godinama nije bila prepreka njihovoj ljubavi.

Naime, bivši dečko Ilde Šaulić osvojio je njeno srce dok je pevačica bila u ranim dvadesetim godinama, a sa ovim biznismenom Ilda je provela čak 15 godina.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Bivši dečko Ilde Šaulić bio je njen oslonac

Pevačica je svojevremeno ispričala da je veza sa 30 godina starijim partnerom odlično funkcionisala i da smatra da muškarac mora da bude stariji od partnerke.

– Meni njegove godine nikada nisu smetale, naprotiv. Da bi veza dobro funkcionisala, muškarac mora da bude stariji od partnerke, jer je zreliji i zna šta želi od života – istakla je pevačica u jednom intervjuu.

– Iako su mnogi, kao i ja, verovali da će biti krunisana brakom, nažalost, došlo je do razlaza. Sada idem dalje.

Najbitnije je da sam sa bivšim partnerom ostala u dobrim odnosima i da ću u njemu kad god zatreba imati zaštitnika – ispričala je Ilda Šaulić posle raskida.

Pročitajte Da li verujete da muž Ilde Šaulić ima ovoliko godina?

Nakon toga, pevačica se zaljubila u osam godina starijeg Bojana Vučkovića, kog je poznavala još od detinjstva, pa je ispričala da joj je bio drug i da se družila sa njegovim bratom.

– Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo.

On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete.

Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo moja sestra Sanela, Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni – ispričala je pevačica tada, prenosi "Blic".

Komentari. (0)

Loading