Bojan Vučković

Izgleda savršeno: Da li verujete da Ildin muž ima ovoliko godina?

Autor:

20.01.2023 10:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Muž Ilde Šaulić aktivno se bavi sportom i nikada ne biste rekli da ima godina koliko ima



Ilda Šaulić godinama je u srećnom braku sa Bojanom Vučkovićem sa kojim ima ćerku Emu. Pre Bojana, Ildina emotivna veza sa dosta starijim biznismenom nije naišla na odobrenje njenih roditelja Šabana i Gordane. Samo godinu dana po prekidu desetogodišnje veze Ilda se udala za Bojana.

Pročitajte Ovo smo dugo čekali, konačno lepe vesti - Ilda obradovala javnost

ATA Images

 

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić otkrio je pre nekoliko godina da je baš Bojana Vučkovića poznavao od malih nogu, ali da nikome nije hteo da kaže.

– Znam ga od malih nogu, nego nisam hteo da pričam ništa o tome dok mi Ilda ne da zeleno svetlo. Njegovog oca poznajem dosta dugo, ali i njega, jako su dobra familija. Mislim da je pravi muškarac za moju devojčicu. Vrlo je pažljiv, bistar je i pametan. Moja ćerka treba da ima pored sebe pravog muškarca, upravo kakav je on – rekao je Šaban za “Blic”, a Ilda je kasnije priznala da je Šaban zavoleo pecanje upravo pored Bojanovog oca. 

Pročitajte Muž Ilde Šaulić oduševio, prelepo iznenađenje za suprugin 44. rođendan (foto)

Boško Karanović

 

- Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela, Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni - ispričala je svojevremeno četrdesetčetvorogodišnja Ilda, što znači da njen zgodni suprug sada ima, verovali ili ne, 52 godine. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Сеновић

21.01.2023 18:42

Нова нација, србијанци