Ilda Šaulić

Muzika u krvi: Od majke nasledila lepotu i talenat

Autor:

20.10.2022 12:41

Foto:

Foto:

Ćerka Ilde Šaulić talentovana na majku. Mala Ema zapevala i oduševila sve



Pevačica Ilda Šaulić je talenat za pesmu i muziku nasledila od oca, Šabana Šaulića, a da krv nije voda, njeni pratioci su primetili da isto tako i njena naslednica, ćerka Ema ima talenat za pesmu i muziku. Ilda je nedavno na društvenoj mreži Instagram podelila video u kojem njena naslednica koja je u septembru proslavila šesti rođendan peva hitove njene koleginice Nataše Bekvalac. Dok je mala Ema pevala poznatu numeru, poznata pevačica je u opisu napisala "Ema, moje ludilo" sa emotikonom srca. Iako se ne čini da je prošlo toliko vremena od kada se pevačica porodila, njena naslednica se već sprema za školu.

Instagram screenshot @ildasaulic

 

 

 

Pročitajte Velelepnu porodičnu vilu napustila je posle udaje i stvorila svoj dom iz snova - Ovde živi Ilda Šaulić

 

Ildina ćerka je izrasla u jednu preslatku devojčicu, a pored ljubavi prema muzici, koja joj je u genima, ona je letos sa majkom uživala na teniskom terenu, igrajuću sa majkom koja je u mlađim danima bila jako uspešna u belom sportu. Ovoga puta na repertoaru je bila Natašina pesma, ali Ilda kaže da se u njihovoj kući slušaju različiti muzički žanrovi: "Svi joj pevamo, naravno da voli da sluša dekine pesme, ali pored Šabanovih, sklona je da sluša i bebi Mocarta, kao i druge dečje pesmice. Svašta se sluša kod nas kući, ispričala je svojevremeno poznata pevačica.

Nedavno je Ilda Šaulić zajedno sa njenom porodicom prisustvovala je venčanju svog brata Mihajla Šaulica sa njegovom izabranicom Marinom Velimirović, koju su dugo čekali, a tom prilikom je i otkrila da u porodicu Šaulić stiže još jedna devojčica, tako da će Ema dobiti pojačanje i društvo za igru.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading