Neopisiva tuga

Njene reči slamaju srce: Ilda Šaulić se ne miri s činjenicom da Šabana nema

Autor:

17.02.2022 11:30

Foto:

Foto:

Ćerka Šabana Šaulića, Ilda još uvek se ne miri s činjenicom da njenog voljenog oca više nema



Tri godine prošlo je od stravične saobraćajne nesreće u kojoj je nastradao čuveni pevač narodne muzike Šaban Šaulić. Porodica Šaulić, brojni prijatelji i poštovaoci Šabanovog rada tada su zadobili ranu koja ne prestaje da boli.

Pročitajte Nepravda: Ćerka Šabana Šaulića Ilda potresena

Rajko Ristić

 

Šaban Šaulić ostao je upamćen kao velika muzička legenda, koja je karijeru započela veoma rano. Sa osamnaest godina snimio je prvu ploču, a hitovi su decenijama nastavili da se nižu. U svetu narodne muzike, ostaće upamćen po svom neverovatnom trileru, boemskoj duši, ali i velikom srcu.

Pored pevačke karijere, Šaban je bio divan suprug, otac i deda, a njegova porodica još uvek izuzetno pati za njim. Tome u prilog govori i nedavna objava na profilu ćerke Šabana Šaulića, Ilde.

Pročitajte Ilda Šaulić na terenu: Pevačica zaboravila na mikrofon, pa otpočela novu karijeru

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

- Pevaj anđele moj dragi. Glas božanski svuda čujem. Zauvek te pesmom čuvam. Nemam kada da tugujem. Pevaj glasno rođeni moj. Večnom stvori ljubav svu. Besmrtnost je pečat tvoj. Kraj mene si i kad nisi tu - napisala je vidno potrešena Ilda uz Šabanovu fotografiju.

Ćerka Šabana Šaulića ogorčena na odluku suda u Nemačkoj

Podsećanja radi, tragedija u kojoj su Šaban Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kenić izgubili živote nedavno je dobila sudski epilog. Naime, Alsin Levent, čovek koji je kobnog dana izazvao saobračjnu nesreću u kojoj su Šaban i Mirsa poginuli odlukom suda u Nemačkoj osuđen je na tri godine i tri meseca zatvorske kazne.

Privatna arhiva

 

Nakon presude, Šabanov brat govorio je u ime porodice:

-  Pa kakvi su to sudovi, ne mogu da verujem da je to Nemačka, kakvi su to ljudi? Doći će njima turci glave. Dve porodice je zavio u crno i dobio je tri godine zatvora. Zbog zdravstvenog stanja nisam mogao da odem na suđenje, ne bih preživeo to suđenje. Kunem vam se, zaklao bih ga zubima - ispričao je za Kurir televiziju Hasan Dudić, dok je Ilda kratko prokomentarisala da je tužna zbog činjenice da se osuđeni ne kaje zbog počinjenog dela.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading