Nepravda: Ilda Šaulić potresena

Autor:

07.02.2022 14:17

Foto:

Foto:

Posle presude suda u Nemačkoj da na tri godine i tri meseca zatvora osudi čoveka koji je usmrtio njenog oca Šabana Šaulića, pevačica Ilda Šaulić ne skriva razočaranje takvim epilogom i najavljuje da će se porodica žaliti



Kad je čula odluku suda u Nemačkoj da vozača koji je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo njen otac Šaban Šaulić osuđuje na tri godine i tri meseca zatvora, Ildu Šaulić (43) obuzeli su tuga i nezadovoljstvo. Iako zna da nikakva presuda ne može vratiti njenog oca među žive, naivno je verovala da postoji pravda zbog koje vredi voditi pravnu bitku.

Pročitajte i Ilda Šaulić na terenu - Pevačica zaboravila na mikrofon, pa otpočela novu karijeru

Foto: Miloš Nadaždin

 

- Porodica će uložiti žalbu, učinićemo sve što možemo. Potresla me je i pogodila ovakva odluka. Tužna sam zbog svega. Bila sam jako vezana za oca, njegovim odlaskom ugasio se jedan deo mene. Ubrzo posle tragedije sam se vratila pevanju i počela da pričam o njemu. Ni sama ne znam odakle mi snaga, imam utisak kao da je tatina energija uvek prisutna i da sam mu, radeći ovaj posao, nekako bliža. Ne umem to da objasnim. Često razmišljam o njemu, posebno na putovanjima, a boraveći nedavno u Americi, stalno sam mislila na njega dok sam se vozila avionima i bila među oblacima. Pitala sam se koliko li je on sveta obišao i u tim trenucima se poistovećivala s njim, da takav neki život i sama živim. I to me hrani. Možda sad više nego ikad ranije imam potrebu da pevam i putujem. Da poslušam mamu koja kaže da treba da se odazivam svuda gde me ljudi zovu.

 

Ceo Intervju pročitajte u novoj Gloriji!

Gloria magazin

 

 

Komentari. (0)

Loading