Dejan Bodiroga

Ljubav je bila jača: Ovako izgleda supruga Dejana Bodiroge koja je zbog njega ostavila blistavu karijeru (foto)

Autor:

02.11.2023 11:16

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Supruga Dejana Bodiroge je ova prelepa manekenka, upoznajte Ivanu



Dejan Bodiroga bio je jedan od najboljih Evropskih igrača, a verovatno i najbolji igrač koji se nikada nije oprobao u NBA ligi.

Iako je bio izabran kao 51.pik od strane Sakramento Kings-a još 1995.godine, nikad nije izrazio želju da zaigra u najboljoj ligi sveta. Ali ono što ga je posebno krasilo, jeste privrženost reprezentaciji. 

Osim uspešne karijere, nekadašnji košarkaš ima predivnu porodicu, a malo ko zna da je supruga Dejana Bodiroge bivša manekenka.

Ata Images

 

Supruga Dejana Bodiroge retko se pojavljuje u javnosti, a na manekensku karijeru koja je išla uzlaznom putanjom rešila je da stavi tačku kako bi se posvetila mužu, ali i njihovom sinu Nikoli.

Supruga Dejana Bodiroge lepotica bez premca

Venčanje Dejana i Ivane održano je pre tačno dvadeset godina, a svi pamte kako su prolaznici koji su se tada zatekli pored Saborne crkve skandirali čuveno: „Mi imamo svoga Boga“, a lepoj manekenki: „Sad si uzela trofej, Ivana“.

Ata Images

 

Bračni partneri su porodično gnezdo svili u Beogradu, a Ivana godinama važi za jednu od najbolje obučenih dama na domaćoj javnoj sceni.

Pročitajte Gordana Stijačić - Uživanje u kafiću Dejana Bodiroge

Njene odevne kombinacije često su inspiracija mladim damama, a iskonska lepota nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ata Images

 

Komentari. (0)

Loading