Iva Štrljić

Dan započinje sladoledom, nikada ne gladuje: U ovome je tajna zanosnog izgleda Ive Štljić

Autor:

13.10.2023 14:56

Foto: Miša Obradović

Foto: Miša Obradović

Ishrana Ive Štrljić prava je ukoliko želite da izgledate fit bez dijeta



Iva Štrljić već dugo važi za jednu od naših najzgodnijih glumica. Duge noge, vitak stas i plava kosa njen su zaštitni znak.

Mnoge dame poželele su da izgledaju kao lepa glumica, a ne znaju da je za njen izgled zaslužan zdrav način života, nikakve dijete.

Miloš Krecković

 

Glumica je često govorila za medije o besprekornom izgledu koji održava isključivo svojim trudom i željom da se hrani zdravo i umereno.

Ne krije Iva da redovno trenira i dosta šeta. Često je isticala koliko joj pomaže šetnja prestoničkim ulicama, a čak je priznala da je u njima i šarmu prestonice pronašla inspiraciju za svoje knjige, a osim šetnje, praktikuje i vežbe istezanja.

Ishrana Ive Štrljić jednostavna je a efikasna 

Iako je veoma vitka, dramska umetnica tvrdi da to ne znači da ne ume da kuva, naprotiv. Njenim kulinarskim umećem oduševe se svi gosti.

– Činjenica da je neko vitak ne znači da nije umešan kulinar, već da je čvrst karakter za stolom, nad svojim tanjirom. To mogu za sebe da kažem. Ljudi ostanu zatečeni kada shvate koliko dobro umem da kuvam. Začude se jer imaju predrasude.

Pročitajte Nikada nije ovako izgledala - Iva Štrljić iznenadila pratioce, nisu je prepoznali (foto)

Valjda misle da zato što sam izuzetno tanka, ne znam da baratam rernom i dizanim testom. Međutim, upravo suprotno, čak imam i sveščicu sa svojim izmišljenim receptima, pošto volim da nadogradim ono što spremam, da jelo ukrasim i učinim da bude po mojoj volji – ispričala je Iva svojevremeno.

A šta sadrži ishrana Ive Štrljić? Više puta je glumica spominjala da su u njenoj ishrani neizostavni lešnici, bademi, orasi, tunjevine, salate.

Praktična žena promo

 

Ne opterećuje se količinama i ne meri obroke u gram, pa će čak da pojede i malo više zdrave hrane nego da u svoj organizam unese nešto nezdravo. Nikada ne gladuje i priznaje da ne bi nikada mogla da drži klasične dijete.

Obožava velike količine povrća, a dan voli da započne nečim slatkim.

– Nisam nutricionista i samo želim da mi oni ne zamere što ovo kažem, jer ne znači da ja to preporučujem, samo govorim kako se ja hranim.

Pročitajte Niko nije mogao da nasluti šta proživljava - Iva Štrljić u suzama, načisto se slomila (video)

Volim da jedem povrće. Leti obožavam da doručkujem neko voće ili sladoled, a zimi ujutru jedem bademe, lešnike, orahe. Poslednjih dana stalno jedem puter od kikirikija.

Volim puno da šetam i plivam, tako da time ublažavam kalorije koje unesem. Takođe, ujutru volim da popijem kafu sa bademovim mlekom – ispričala je glumica jednom prilikom za emisiju „Vikend” na K1.

Miša Obradović

 

– Pijem dosta vode i ne zaboravljam da uzmem magnezijum uveče pred spavanje. Veliki sam ljubitelj grejpa, koji je dobar za kožu i jedem ga svakog dana.

Ako uz grejp imate i plemenit, vedar pogled na svet, onda ćete, verujem, izgledati sjajno, jer se duša najbolje vidi na licu. Ukoliko ste pak ogorčeni i stalno nakraj srca, grejp vam neće pomoći.

Komentari. (0)

Loading