Iva Štrljić

Niko nije mogao da nasluti šta proživljava: Iva Štrljić u suzama, načisto se slomila (video)

Autor:

14.09.2023 20:20

Foto:

Foto:

Suze Ive Štrljić rasplakale naciju



Ivu Štrljić i njenog oca, proslavljenog jugoslovenskog glumca Milana Štrljića, sudbina je rano razdvojila.

Posle razvoda roditelja glumica je ostala sa majkom u Beogradu, a Milan se preselio u Split, gde je postao upravnik Hrvatskog narodnog kazališta.

TV Novosti printscreen

 

O odnosu oca i ćerke dosta se spekulisalo, pa je Iva gostujući u emisiji „Na terapiji” otvorila dušu Slavici Đukić Dejanović i javno progovorila o najbolnijoj temi. 

Pročitajte Godine joj ne mogu ništa - Ovako je Iva Štrljić izgledala u mladosti, iznenadićete se

- Meni je tata strašno nedostajao, mi već dosta dugo ne živimo zajedno, prošlo je evo već 20 godina. Ja sam se stvarno za samu sebe borila.

Mnogo toga sam morala da pobedim na svom putu da bih danas ovde sa samopouzdanjem snažnijim nego ikad sedela i razgovarala sa vama na tu bolnu temu. Mene je to bolelo više nego što sam ja to pokazivala.

Pogađalo me kada vidim šta sve njegove kolege rade za svoju decu što za mene nije učinjeno, što je u redu da me pogodi. Bolelo me to što će neko da kaže da sam nešto dobila zbog tate, a nisam dobila baš ništa....

youtube printscreen

 

Suze Ive Štrljić potekle uživo u emisiji, a sve zbog Milanove izjave da nema želju da se sa njom pojavi pred kamerama.

- To me je izuzetno zabolelo. Zašto da se ne pojavi pred kamerama sa mnom? To me je zabolelo. Ja mislim da je on to rekao zato što nije umeo ništa...

Pročitajte Iva Štrljić o planovima za majčinstvo

Zato što mislim da on mnogo slabije i mnogo manje elokventno ume da komunicira sa novinarima od mene. Znam da on kada je davao tu izjavu sigurno nije ništa loše mislio da bi mene povredio. 

Ali, mene je to zabolelo strašno zato što, znate kada vi vidite oko sebe toliko ljudi koji rade sa svojom decom i koji pomažu svojoj deci, ne razumem - pričala je dok su suze Ive Štrljić neprestano tekle. 

Ja sam sa tatom u kontaktu. Ne pričamo mi o nekim baš suštinsko životnim pitanjima, ali kad god je nešto, čujemo se, porazgovaramo - zaključila je.

 

https://www.youtube.com/watch?v=6-Qertpt3CY

 

Komentari. (0)

Loading