Iva Štrljić

Iva Štrljić presrećna: Posle operacije i teškog oporavka došla je ona! (foto)

Autor:

21.02.2024 14:19

Foto: Zen/ATAImages

Foto: Zen/ATAImages

Iva Štrljić dobila nagradu, glumica ne krije koliko je srećna



Iva Štrljić krajem prethodne godine doživela je stravičnu povredu kada je na snimanju serije polomila obe ruke.

Još uvek se u potpunosti nije oporavila, ali ovih dana je posebno srećna jer je Iva Štrljić dobila nagradu kojoj se nije nadala.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Poznata kao najveći profesionalac među kolegama, Iva nije želela dugo da bude na bolovanju pa je tako ubrzo po operaciji nastavila sa snimajućim danima.

Iako još uvek nije u potpunosti oporavljena, glumica se vratila svakodnevnim obavezama, u prilog čemu govore i najnovije fotografije koje su osvanule na društvenim mrežama.

Iva Štrljić dobila nagradu, ovome se zaista nije nadala

Naime, sinoć je Iva Štrljić dobila nagradu kojoj se definitivno nije nadala. Glumica je ponosno ponela titulu jedne od najuspešnijih dama u oblasti zdravlja i estetike iz javnog života.

Antonio Anhel/ Ata Images

 

– Sinoć sam dobila jednu zanimljivu nagradu koja svedoči o tome koliko naša profesija ume da bude lekovita, a s druge strane, i koliko su bitni dobra forma i zdrav odnos prema životu.

Pročitajte Posle operacije Iva Štrljić saopštila važnu odluku, niko nije očekivao

Uvek kroz likove koje tumači glumac razumete neki deo sebe, pomalo olakšate sebi neki nezgodan trenutak, često se smejete duhovitim rešenjima, komičnim karakterima i to je ono što je dragoceno jer smeh najlepše leči.

Bilo je to jedno lepo veče ukrašeno ovim priznanjem, u društvu onih koji se trude da damama pomognu da negovanjem tela i duha budu zadovoljne i spokojne - napisala je glumica u opisu niza fotografija sa ovog događaja, a kako je to izgledalo, pogledajte OVDE.

Komentari. (0)

Loading