Miloš Timotijević otkriva: Odrastao sam kraj žena, zato ih poštujem na poseban način!

Autor:

07.10.2020 18:10

Foto:

Foto:



Miloš Timotijević govorio je o zaštitničkom odnosu prema ženama, poljupcu sa muškarcem, našoj (ne)toleranciji i svojim zdravim životnim stavovima.

Miloš je za magazin Hello odgovarao na pitanja u intervjuu koji je došao neposredno nakon što je primio nagradu 'Duga', ustanovljenu s ciljem da podstiče i afirmiše promociju osnovnih i drugih ljudskih prava pripadnika LGBT zajednice. Miloš je u međuvremenu završio snimanje serije 'Porodica' i 'Kralj', a ovog trenutka nastaju prve epizode 'Pevačica', gde mu je partnerka folka zvezda Milica Pavlović. Na pitanje kako glumci reaguju na takvo preplitanje profesija, rekao je:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milos Timotijevic (@milosdtimotijevicofficial) on Oct 5, 2020 at 11:08am PDT

- Još nismo imali zajedničke scene, ali od reditelja čujem da Milica ima talenta i da želi da radi. pogledajte Lejdi Gagu, koja je ostvarila ozbiljnu ulogu u ozbiljnom filmu sa Bredlijem Kuperom. To su izvođačke umetnosti, koje dele dosta zajedničkih stvari. Danas pevači snimaju toliko spotova da mogu da steknu veliko iskustvo. Ni prema kome ne smemo biti isključivi.

Glumci su dugo bila veoma rezervisani prema medijima, ali Miloš je potpuno otvoren,te dostupan za medije.

- Smatram da umetnik mora da bude otvoren. Tako se i ponašam, s tim što nastojim da ne odstupma od svojih kriterijuma.

Miloš Timotijević o radu s Glogovcem: Plenio je i kada je samo sedeo i ćutao

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milos Timotijevic (@milosdtimotijevicofficial) on Sep 4, 2020 at 8:13am PDT

Za razliku od privatnog života ne libite se da iskažete stav o društvenim dešavanjima.

- Nama, kao javnim ličnostima, to je dužnost, a svaki građanin ima pravo na svoje mišljenje. Nisam siguran da treba da dajemo mišljenje kako nešto treba da se uradi, ali je sasvim u redu ukazati na probleme.

Miloš Timotijević: Radim na ljubavi i zato je imam

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milos Timotijevic (@milosdtimotijevicofficial) on Sep 25, 2020 at 7:57am PDT

Otkako ste postali poznati i priznati, pa su vas žene zapazile, o vama govore kao o vrlo seksepilnom muškarcu.

- Mogu samo da kažem hvala, ali ja nisam vaspitan da muškarac treba da se hvali izgledom. Ženama se daju takvi komplimenti. Ona je lepa, a muškarac može da bude zgodan. Odrastao sam kraj majke, bake, tetki, pa sam naučio da žene poštujem na poseban način. To je sigurno u meni razvilo potrebu da uvek štitim slabije. Možda je moj zaštitnički odnos prema ženama do te mere izražen zbog toga što mi je majka imala multipla sklerozu. Već sa šest, sedam godina shvatio sam da je bolesna i da treba da je čuvam i dajoj pomognem. Verovatno je to definisalo i moj odnos prema ljudima koji imaju neki problem. Ako se janisam suočio sa nekim problemima, to ne znači  da ne mogu da reflektujem sebe u takve okolnosti. Odatle počinje i priča o nagradi 'Duga', koju smo pomenuli na početku razgovora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milos Timotijevic (@milosdtimotijevicofficial) on Sep 2, 2020 at 8:20am PDT