Maja Mandžuka

Maja Mandžuka jede hleb uz testeninu, slatkiše noću, a izgleda kao devojčica, u ovome je tajna

Autor:

10.03.2024 14:25

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izgled Maje Mandžuke isti je kao pre dve decenije, kako joj to polazi za rukom?



Maja Mandžuka se pre izvesnog vremena vratila iz Amerike gde je godinama živela i radila, a ono što su svi tada prokomentarisali da se lepa glumica ništa nije promenila.

To je i danas slučaj, iako je nedavno proslavila 42. rođendan, izgled Maje Mandžuke isti je kao na početku karijere kada je igrala Katu u kultnom filmu „Munje”.

M.M./ATAImages

 

Kako je za Maju vreme stalo? Šta ona to radi da uvek izgleda besprekorno i da ima figuru na kojoj je zavide mnoge dame?

Glumičini prijatelji znaju da je glumica velika gurmanka – obožava hranu i ne može dan da prođe da ne pojede nešto slatko. Ali, to se na njoj uopšte ne vidi, i ona sama se često šali da figuru održava slatkišima.

Verovali ili ne, Maja nikada nije bila na dijeti i nikada ne vežba. Utoliko je veća misterija kako uspeva da održava vitku figuru i mladolik izgled.

Izgled Maje Mandžuke je besprekoran

- Nikada nisam bila na posebnom režimu ishrane, jer nisam taj tip. Sve to mi deluje opterećujuće - priznala je Maja jednom prilikom.

- Jedem sve što mi prija, nisam opterećena načinom ishrane, iako vidim da je to danas postalo trend. Nikada nisam brojala kalorije.

Jelena Jovanov

 

Naravno, podržavam, čovek treba da vodi računa o sebi, svaki organizam je drugačiji, ali ja ne razmišljam o tome da li jedem popodne ili kasno uveče. Obožavam i naše sarme, a volim i italijansku i japansku kuhinju.

Za savršen izgled Maje Mandžuke zaduženi su između ostalog i slatkiši. Da, dobro ste pročitali.

- Obožavam slatkiše, a najviše reform tortu, tiramisu, rozen tortu i sve vrste štrudli.

Pročitajte Maja Mandžuka (41) za Gloriju o materinstvu i vantelesnoj oplodnji - Na mišljenja okoline se ne obazirem

Pošto ne mogu da zaspim gladna, obavezno oko jedan-dva "napadnem" frižider i uživam u slatkim ili slanim đakonijama, ponekad i u običnim grickalicama - otkrila je dramska umetnica kroz osmeh.

Za to što nikad nije imala problema s kilogramima, kako kaže, zaslužni su dobar metabolizam i genetika, zahvaljujući čemu ne mora da izbegava namirnice koje goje.

Obožava krompir u svim mogućim varijantama, kao i hleb, i to običan beli, koji jede čak i uz testeninu.

Jelena Jovanov

 

Ipak, postoji jedna stvar koja joj pomaže da održi vitku liniju. U pitanju je fizička aktivnost, pre svega pešačenje.

- Volim da šetam, a budući da živim u centru i da se parking teško nalazi, uglavnom svuda idem pešice. Ukoliko primetim da sam dobila neki kilogram, pojačam pešačenje, pošto ništa ne treniram.

S vremena na vreme jedino odem na tenis. Volim da igram tenis, a uživam i u plivanju.

Nameravam i da se vratim staroj navici da idem na duge, ali lagane vožnje biciklom, uz pauze za kaficu - rekla je Maja svojevremeno.

Komentari. (0)

Loading