Nikolija Jovanović

Nikolija Jovanović očajna zbog fizičkog izgleda, estetske operacije nisu uspele

Autor:

27.02.2024 13:45

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izgled Nikolije Jovanović nekada je bio drastično drugačiji, pevačica nikada nije krila estetske zahvateIzgled Nikolije Jovanović tokom njene karijere doživeo je više transformacija, a po mišljenju mnogih, pevačica je danas prelepa.

Ćerka Vesne Zmijanac nikada nije krila da se podvrgla estetskim korekcijama, ipak, čini se da bi danas, sa ovim životnim iskustvom, donosila drugačije odluke.

Antonio Ahel/ATAImages

 

U jednom videu na Tiktoku, pevačica je otvoreno govorila o svim korekcijama koje je uradila na svom telu i licu, a zbog jedne se posebno kaje.

Kada su u pitanju estetske operacije, Nikolija je rekla da se kaje zbog silikona u grudima, a to je uradila jer je imala komplekse. Rekla je da može da vrati vreme, nikada ne bi ugradila silikone.

Izgled Nikolije Jovanović - evo šta je sve pevačica menjala na sebi

- Prva stvar koju sam uradila su grudi. Imala sam kompleks, bila sam ravna kao daska. U dvadesetim mi je operacija pomogla da se osećam dobro u svom telu, ali sada u tridesetim, da mogu da vratim vreme, nikad ne bih ugradila silikone.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nemojte mi reći da to sada mogu da promenim, to bi zahtevalo mnogo ožiljaka - rekla je Nikolija.

Izgled Nikolije Jovanović nikada nije bio lepši, a ako ste se pitali šta je muzička zvezda nedavno promenila, to su usne, jer su se, kako je istakla, deformisale od silikona. 

Pročitajte Načisto se slomila, Nikolija Jovanović iskreno o razvodu - To me je raznelo

- Druga glupost koju sam napravila, a koju sam ispravila, jesu usta. Moja divna, prelepa usta sam uradila zbog mode koja traje i dan-danas.

Tada je bilo samo trajnih operacija usana i one su se e vremenom izobličile, izgledala sam kao patka, sve je bilo neravno.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Prošle godine sam izvadila sve neprirodno iz usta i sada ponovo imam svoja, prirodna usta, iako sam nažalost morala da prođem kroz operacioni proces. Velika su, lepa i ne znam šta mi je to trebalo.

Uradila sam trajnu šminku, pa uvek izgledam kao da imam neki karmin, time sam zadovoljna, a uradila sam i obrve i takođe mi je žao što sam ih u srednjoj školi iščupala, ni to ne bih nikada ponovo uradila - priznala je pevačica koja je istakla da se ne kaje zbog operacije nosa jer je imala devijaciju, kao i da u gornjoj vilici nema prirodne zube.

Komentari. (0)

Loading