Kajli Džener

Najmlađa milijarderka na svetu kupila novi identitet: Ovako je Kajli Džener izgledala pre svih operacija

Autor:

13.01.2024 19:02

Foto: Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images

Foto: Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images

Kajli Džener plastične operacije ne priznaje



Novac možda ne može da kupi sreću, ali može ono što je za nekoga najpribližnije tome. Ako je to za Kajli Džener izgled koji je apsolutno neprepoznatljiv, onda je ona najsrećnija žena na svetu.

2019. godine popularna sestra Kardašijanki našla se na Forbsovoj listi najmlađih milijarderki, ali i mnogo pre nego što je stekla masivan konto u banci promenila je lični opis.

Dimitrios Kambouris/ Getty Images

 

Devojčica koja je odrasla pred kamerama i čiji su pubertet pratili milioni ljudi, na početku emitovanja popularnog rijalitija „U korak sa Kardašijanima“ izgledala je kao i svaka druga devojčica iz komšiluka.

Kako čuvene sestre bivale poznatije, njihovi apetiti kada je izgled u pitanju postajali su veći, a transformacija je ubedljivo najveća kod najmlađe – Kajli.

Pročitajte Glamurozni domovi Kardašijan-Džener porodice - Kadrovi koje niste videli u rijalitiju, od cifara će vam se zavrteti u glavi (foto)

Mediji su na listu plastičnih operacija Kajli Džener stavili operaciju nosa, uvećanje usana, korekciju jagodica, filere u bradi  (toliko kada je reč o licu).

Takođe, pisalo se da je uvećala grudi kao i zadnjicu, ali Dženerova ne priznaje plastične operacije.

- Jedna od najvećih zabluda o meni je ta da sam kao dete imala nisko samopouzdanje i da sam išla na mnoge operacije kako bi u potpunosti promenila lice, što je laž.

Samo sam stavila filere – izjavila je Kali jednom prilikom.

Pročitajte Tajni plan izazvao oprečne reakcije - Šta se krije iza porođaja Kajli Džener

Vlasnica kozmetičke imperije tvrdi da je uvek bila puna samopouzdanja, i da je na sebi jedino radila usne.

- Osećala sam se pomalo nesigurno zbog usana pa sam stavila filere.

To je najbolja stvar koju sam ikada uradila i ne žalim zbog toga. Ali uvek sam mislila da sam slatka -  rekla je Kajli svojevremeno.

Izgleda da su plastične operacije Kajli Džener za nju tabu tema, a da li je nešto radila na sebi fotografije najbolje pokazuju.

Komentari. (0)

Loading