Nataša Bekvalac

Ova poznata voditeljka bila je kuma Nataši Bekvalac na venčanju sa Dačom, pobedila opaku bolest, a danas je lepša nego ikad (foto)

Autor:

17.03.2023 21:15

Foto:

Foto:

Kuma Nataše Bekvalac je popularna voditeljka koja je pobedila opaku bolest i ponovo nam se smeši sa malih ekranaPre 17 godina venčanje Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića bilo je glavna tema u medijima. Nekadašnji supružnici na večnu ljubav zakleli su se u „Crkvi svetog Nikolaja“ u Sremskim Karlovcima, a potom su u stanu obavili građansko venčanje u prisustvu najbližih prijatelja. 

Pročitajte Ispovest Danila Ikodinovića - Seo sam pijan na motor, Natašin i moj brak se već tada raspadao, Maja je uspela...

Story arhiva

 

Iako se njihov brak završio krahom, poznato je da su pevačica i nekadašnji vaterpolista ostali u dobrim odnosima zbog ćerke Hane, ali malo ko zna koga je Nataša izabrala za kumu na venčanju.

Novosadska barbika za kumu je odabrala voditeljku Natašu Ilić sa kojom se družila dugi niz godina, a poznaju se od davnih dana iz Novog Sada.

Pročitajte Hanin šesnaesti - Nataša ćerku za rođendan odvela u Pariz, priredila joj nezaboravno veče! (foto)

 

 

Nažalost, ubrzo posle Natašinog i Dačinog venčanja njena kuma se razbolela. Naime, voditeljka je 2010. godine obolela od tumora pljuvačnih žlezda zbog čega se povukla iz medija.

Pročitajte Bajka za Katju - Peti rođendan Natašine ćerke obeležen žurkom za princeze, prelepo (video)

Instagram

 

Srećom, kuma Nataše Bekvalac pobedila je opaku bolest, tumor je uspešno odstranjen, a ona je nastavila tamo gde je stala sa karijerom, i moramo priznati da izgleda nikad bolje.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading