Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović u odličnim odnosima: Potreban nam je sada

Autor:

29.12.2021 15:44

Foto:

Foto:

Pevačica Nataša Bekvalac govorila je odnosu sa bivšim suprugom Danilom Ikodinovićem, a pomenula je i njegovu suprugu MajuPevačica Nataša Bekvalac otvoreno je govorila o svom odlasku kod psihologa, kao i eventualnoj porodičnoj terapiji na koju bi išla sa Danilom i njihovom ćerkom Hanom.

Pročitajte i Javna izjava ljubavi - Kako će starija kćerka Nataše Bekvalac reagovati na ovo

Ata Images

 

Ona je objasnila da njihova naslednica trenutno prolazi kroz osetljivu fazu. 

- Hana sad ima 15 godina i ipak ostavlja posledice to što sam ja njena mama. Nije ćerka poznatog roditelja, nego poznatih roditelja. Menjali smo nekoliko škola, nikada nije bilo nikakvih problema, ali sada vidim da je osetljivost povećana. Borimo se svaki dan, prevazilazimo. Ljubav je jedini recept - rekla je Nataša u "Jutru" na Prvoj.

- Idem redovno kod psihologa, i moje dete ide. A sad smo se dogovorili da idemo na grupnu terapiju. Nagovaramo Danila, mislim da je na ivici da pristane - rekla je Nataša.

Pročitajte i Zagrljaj, poljupci, držanje za ruke - Šta su želje Nataše Bekvalac

Ata Images

 

Nataša je dodala i da sa Ikodinovićem nikad nije imala bolji odnos.

- Nikad bolje! Kad se odstrani ono što ne valja... Naš muško-ženski odnos jedino nije valjao, sve ostalo valja, onda više nemamo nikakvih problema. Sad nam je stvarno potreban, u ovoj fazi, a ima predivnu suprugu, koja je puna razmevanja za sve to.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading