Javna izjava ljubavi: Kako će starija kćerka Nataše Bekvalac reagovati na ovo

Autor:

22.12.2021 13:30

Foto:

Foto:

Ćerka Nataše Bekvalac, Katja sa svojom mamom neguje poseban odnos, što se može zaključiti svakom zajedničkom fotkom koja osvane na društvenim mrežama popularne pevačice



Lepa pevačica Nataša Bekvalac (41) gaji izuzetno prisan i iskren odnos sa svojim naslednicama Katjom i Haom. Odavno je poznato u javnosti da Nataša čini sve kako bi svojim kćerkama ispunila svaku želju, no pevačica se u isto vreme trudi da ih izvede na pravi put, te da ih činjenica da im je manje-više sve u životu dostupno ne omete u daljem životu.

Dušan Petrović

 

Ćerka Nataše Bekvalac, Katja oduševila sve

Činjenica da je Hana ušla u određene godine kada nije preterano raspoložena za maženje sa majkom, barem ne javno, Katja je oberučke prihvatila, te svako malo na Instagram profilu atraktivne pevačice možemo videti interesantne snimke sa mlađom ćerkom.

Ovog puta, Nataša je otišla i korak dalje, te je svojoj mezimici javno izjavila ljubav nizom preslatkih video snimaka u okviru opcije story na pomenutoj društvenoj mreži.

Pročitajte i Nikad viđena fotka: Nataša Bekvalac iznenadila sve ovim potezom

Instagram screenshot

 

- Volim te - stoji u opisu video koji je pevačica posvetila mlađoj naslednici.

Iako su određeni obožavaoci postavili pitanje kako će Hana prihvatiti činjenicu da pevačica sve češće javno izjavljuje ljubav mlađoj ćerki, nema sumnje da, u njihova četiri zida, pevačica se podjednako posvećuje i jednoj i drugoj kćerki, te ulogu majke shvata i te kako ozbiljno.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading