Emotivna ispovest

Zagrljaj, poljupci, držanje za ruke: Šta su želje Nataše Bekvalac

Autor:

20.12.2021 15:45

Foto:

Foto:

Ljubavni život Nataše Bekvalac tema je o kojoj su domaći mediji mnogo puta do sada pisali, te je svaki detalj istog do tančina proučen od strane predstavnika sedme sile.



Lepa pevačica Nataša Bekvalac (41) iza sebe ima izuzetno buran ljubavni život sa kojim je domaća javnost upoznata do tančina. Nataša iza sebe ima tri neuspela braka, no od poslednjeg razvoda čini se da je pevačica odlučila da joj emotivni partner nije neophodan, te već duži vremenski period uživa sama.

No, s vremena na vreme, na njenom Instagram profilu možemo videti objave ispunjene emocijama, te želje koje i te kako asociraju na potrebu za muškarcem u njenom životu.

Pročitajte i Nikad viđena fotka: Nataša Bekvalac iznenadila sve ovim potezom

Instagram screenshot

 

Tako je bilo i ovog puta, a Nataša je na svom Instagram profilu u okviru opcije story podelila detalje sa koncerta koji je održala u čast dvadesetogodišnjici na sceni. I to ne bi bilo ništa čudno, da se u jednom od storija nije dotakla i svojih potreba, napisavši u opisu:

- Da se zagrlimo, poljubimo... Da se držimo za ruke.. To bih želela - stoji u Natašinoj poruci, te ostaje pitanje da li je ovo bio nameran poziv određenom muškarcu ili je pevačica ponesena sećanjima sa koncerta napisala nešto emotivniji opis.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading