Danilo Ikodinović

Ispovest Danila Ikodinovića: Seo sam pijan na motor, Natašin i moj brak se već tada raspadao, Maja je uspela...

Autor:

16.03.2023 11:22

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ispovest Danila Ikodinovića mnoge će naterati da se zapitaju gde su i šta su, jer kada vam jedan trenutak zauvek promeni život ne preostaje vam ništa drugo nego da sve krenete ispočetkaNekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović otvorio je dušu gostujući na "K1" u emisiji "Preživeli" i u emotivnoj ispovesti pričao o stravičnoj nesreći koja mu se dogodila, ćerkama Andrei i Hani, bivšoj supruzi Nataši Bekvalac, kao i najvećoj ljubavi Maji Ognjenović.

- Jedna ćerka, Andrea, ima 20 godina sad. Sa obe ćerke sam u odličnim odnosima, iako ne živim sa njihovim majkama. Andrea je imala 7 godina nepunih kad sam doživeo udes, a Hana godinu dana samo. Seo sam pijan na motor. Imao sam 1,70 promila alkohola u krvi. Hteo sam malo da se opustim, pred prvenstvo, Malaga je bila u pitanju.

Pročitajte Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović u odličnim odnosima - Potreban nam je sada

Ata Images

 

Ne znam kako bih živeo sa tim da sam, daleko bilo, nekog ubio. Sebi sam sve uradio. Preticao sam celu kolonu, kad sam pao sa motora takva kiša je krenula da pada... Na sudu sam rekao da je sva krivica moja. Nisam ni kočio, trag kočenja je bio minimalan. Policajac koji je vršio uviđaj mi je jednom prišao u nekom lokalu posle i rekao mi da je to bio on i da sam leteo 86 metara, to je, čoveče, fudbalski teren. Hitna pomoć je došla za 15 minuta.

Doktori nisu znali kako sam ostao živ. Bio sam u nikad boljoj formi fizički, to me je spaslo. Istina je da su se doktori oko mene malo više potrudili, antibiotik je doveden hitno iz inostranstva, tadašnji predsednik se zauzeo za to, to je istina - rekao je Ikodinović.

Pročitajte Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović - Naša tajna uspešnog braka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Miklja (@igormiklja)

- Kad sam se probudio posle udesa, ruka mi je bila onako gore skroz. Odmah sam pitao da li je još neko stradao. To se obično ne dešava. Budim se u šok sobi. Dve garniture ljudi je umrlo, ja sam ostao. Bili su u kesi, kad umru, to tako ide, rajsferšlus ovoliki... Zakonski moraju da budu tu u kesi dok ih ne odnesu posle. Govorio sam sebi dok sam gledao to: "Majmune, šta si sebi dozvolio". A ne mogu ništa da kažem, samo gledam to...

Oštećene su mi bile glasne žice, nisam mogao da pričam. Doktori su mi prvo spasavali život, pa ruku. Rebra su mi bila slomljena, sav sam u ožiljcima. Priklještio sam bio živce u vratu, nisam mogao da se pomeram. Odmah sam bio svestan da od šake nema ništa. To su mi odmah rekli da je to nemoguća misija. Krenuo sam posle toga gotovo od nule. Šta ja znam da radim u tom momentu sem da igram vaterpolo? Ništa - istakao je Danilo.

Ispovest Danila Ikodinovića tera suze na oči 

Mnogo se pisalo da je nesreća razlog zbog koga su se tada Nataša Bekvalac i Danilo razišli, ali istina je mnogo drugačija.

- Dosta vremena je trebalo da se raščisti sve. Bio je razvod braka, nesreća nije uticala mnogo na razvod. To se već raspadalo sa Natašom. Desilo bi se svakako. Novi Sad nikad nije bio moja sredina, to nije moj grad. Tamo sam dolazio i odlazio, bio sam na toj relaciji... Težio sam da se vratim kući u Beograd. Bilo mi je teško zbog svega što je bilo u medijima.

Pročitajte Maja Ognjenović - Ne vidim ničega lepog u vezi na daljinu

Story arhiva

 

Osetio sam olakšanje posle razvoda, kao neki ranac da sam skinuo sa sebe, sa leđa. Sa Majom sam krenuo posle otvaranja kafane, uticala je mnogo na mene. Smirivala me je, ja sam se kidao oko svega sa biznisom. Unela mi je sigurnost. Upoznali smo se u kafani. I kad sam stao sa kafanom, ona mi je govorila: "Hej, rešićemo sve".

Shvatam sve što ona preživljava, sportista je, sportski parovi uvek dobro funkcionišu. Ljubav pobeđuje sve na svetu. Ona ima brata, sestru, majku i oca, volim kako se svi oni međusobno vole, volim da ih gledam zajedno - rekao je u Danilo u emisiji Milana Kalinića.

Nebojša Babić

 

- Ja sam proživeo svašta. Preuzeo sam sad ulogu "žene sportiste", ništa mi nije teško, sve radim po kući. Zbog korone sam zatvorio kafanu, ali neću to ponovo počinjati. Završio sam sa ugostiteljstvom. Treniram, sad je sve drugačije. U kafani se i pilo, u dimu si non-stop, regenerisao sam se od kako sam prekinuo rad sa lokalom - zaključio je Ikodinović navodi Blic. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading