Doris Pinčić

Trudnoća se više ne može sakriti: Doris Pinčić blista u drugom stanju, svi gledaju u njen stomak (foto)

Autor:

17.03.2023 16:45

Foto:

Foto:

Trudna Doris Pinčič blista u drugom stanju, fotografiju svi komentarišu



Hrvatska voditeljka i glumica Doris Pinčić po treći put je u blagoslovenom stanju, a lepe vesti nedavno je potvrdila za medije.

- Tačno je da sam trudna. Naša cela uža i šira porodica, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svet stiže još jedno malo biće - rekla je za hrvatsko izdanje magazina Gloria.

Pročitajte Postala milionerka - Glumica Doris Pinčić trudna, ovo je njen 12 godina stariji suprug

Instagram

 

Trudnoća buduću mamu ne ometa u poslu, te je u četvrtak ujutru na snimanju emisije „Dobro jutro, Hrvatska“ blistala. Doris je ponela belu haljinu sa pojasom koja je isticala njen trudnički stomak, ispod koje je nosila plavu rolku.

Pročitajte Kakav par! Danijela Martinović pokazala novog dečka, kažu da je bolji frajer od Graša (foto)

HRT printscreen

 

Ovo pojavljivanje lepe voditeljke naišlo je na pregršt pozitivnih komentara, a glavni utisak je da joj drugo stanje prelepo stoji.

Podsetimo, Doris očekuje bebu sa 12 godina starijim suprugom Davorom Guberovićem za kojeg se udala u januaru prošle godine u Zagrebu na intimnoj ceremoniji za prijatelje i porodicu.

Pročitajte Samouverene u drugom stanju - Trudnički stajling Ane Ivanović obožavaće sve buduće mame (foto)

 

 

Inače, glumici je ovo drugi brak. Od Borisa Rogozinca sa kojim ima dvoje dece se razvela 2020. godine, a budući da je do tada svoj privatni život strogo čuvala od očiju javnosti, mnogi su se iznenadili kada se pročulo za vezu sa Davorom u martu ove godine.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading