Doris Pinčić

Postala milionerka: Glumica Doris Pinčić trudna, ovo je njen 12 godina stariji suprug

Autor: Gloria.rs

22.02.2023 20:14

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Hrvatska glumica Doris Pinćić potvrdila je da će se uskoro ostvariti u ulozi majkeGlumica i TV voditeljka Doris Pinčić (34) prošle godine izgovorila je sudbonosno "da" preduzetniku Davoru Guberoviću (46) iz Daruvara. Kako prenose hrvatski mediji Doris je u blagoslovenom stanju i uskoro će se po treću put ostvariti u ulozi majke

- Tačno je da sam trudna. Naša cela uža i šira porodica, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svet stiže još jedno malo biće - rekla je za hrvatsko izdanje magazina Gloria.

Pročitajte Vreme je za bebe - Vuk Kostić jedva čeka da postane tata

Doris iza sebe ima već jedan brak i to s pevačem Borisom Rogoznicom s kojim ima dvoje dece, sina Donata i ćerku Gitu, dok Davor iz prvog braka ima dvojicu sinova.

Inače, Doris, koja se u Srbiji proslavila ulogom u seriji "Larin izbor" je odnedavno i milionerka. Kako prenose hrvatski mediji, ona je samo u 2021. godini zaradila ozbiljnu svotu novca, tj oko 23 miliona dinara. Ona je vlasnica firme koja je registrovana za delatnost proizvodnje filmova, videofilmova i televizijskog programa i njena firma posluje odlično.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading